KindVak 2022
Nog minder dan een maand!
Ja daar ben ik bij

KindVak 2022: 29 september - 1 oktober

Dé vakbeurs voor kinderopvang en onderwijs professionals vindt dit jaar plaats van 29 september – 1 oktober 2022.

 

Via onderstaande link kun je je registreren voor KindVak. Net als voorgaande jaren hanteren we een toegangsprijs van € 10,- per persoon. Hiervoor krijg je een kop koffie met wat lekkers, gratis parkeren of kun je gratis gebruik maken van de bus die tussen het station en Brabanthallen pendelt. Bij vertrek krijg je ook nog eens het boek “De Gezonde PM’er” mee!

 

En misschien wel de kers op de taart – of de Bossche bol bij de koffie, net wat je wil – je kunt met je ticket gegarandeerde toegang tot 2 workshops naar keuze boeken! Maar wees snel, want vol = vol!

 

We zien je graag in september voor de beste start van het schooljaar 2022-2023!

 

Had je al een toegangsbewijs voor de beurs in januari? Deze blijft geldig voor 29 september – 1 oktober, daar hoef je zelf niets voor te doen.

 

Je wordt voor het ticket doorgeleid naar de externe site van onze registratiepartij Qtickets. Zij verzorgen het complete traject voor ons en je ontvangt je toegangskaart en de kaarten voor de workshops van hen.

 

Let op: ben u van een opleiding en wilt u studenten registreren? Hiervoor hebben wij een andere module! Mail naar info@conexpo.nl voor deze mogelijkheid. Inschrijving voor studenten is inmiddels gesloten omdat de maximale aantallen bereikt zijn.

 

Nog praktische vragen? Kijk eens bij onze FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons gerust op info@conexpo.nl

 

KindVak magazine

Altijd op de hoogte met het KindVak magazine. Abonneer je nu en ontvang onze digitale uitgave in je mailbox!

Vergeet ons niet te volgen op social