KindVak 2022
We gaan naar najaar 2022!
Ja daar ben ik bij

Nieuwe datum KindVak 2022: 29 september - 1 oktober

Dé vakbeurs voor kinderopvang en onderwijs professionals gaat naar 29 september – 1 oktober 2022.

 

Onze ambitie is en blijft een succesvolle beurs neer te zetten, voor jou als bezoeker, voor onze standhouders en alle workshopgevers. Gezien de huidige onzekerheid omtrent Corona hebben wij besloten niet af te wachten, maar zelf de knoop door te hakken en de beurs te verplaatsen van januari naar september.

 

Heb je al een toegangsbewijs voor de beurs in januari? Deze blijft geldig voor 29 september – 1 oktober, daar hoef je zelf niets voor te doen. We zijn in druk overleg met onze workshopgevers of ze het programma willen aanpassen of zo willen houden. Mocht je je keuze van workshops al doorgegeven hebben, krijg je daar automatisch bericht over binnenkort.

 

We zien je graag in september op KindVak, de beste start van het schooljaar 2022-2023!

 

Via onderstaande link kun je je ticket voor KindVak september kopen. Net als voorgaande jaren hanteren we een toegangsprijs van € 10,- per persoon. Hiervoor krijg je een kop koffie met wat lekkers, gratis parkeren of kun je gratis gebruik maken van de bus die tussen het station en Brabanthallen pendelt. Bij vertrek krijg je ook nog eens het boek “De Gezonde PM’er” mee!

 

De workshop module is tijdelijk gesloten om workshopgevers de kans te bieden het programma aan te passen voor september, zodat jij gegarandeerd een actueel aanbod krijgt.

Zodra het programma weer compleet is, krijgen alle tickethouders automatisch bericht om hun 2 workshops uit te zoeken!

Je wordt voor het ticket doorgeleid naar de externe site van onze registratiepartij Qtickets. Zij verzorgen het complete traject voor ons en je ontvangt je toegangskaart en de kaarten voor de workshops van hen.

 

Let op: ben u van een opleiding en wilt u studenten registreren? Hiervoor hebben wij een andere module! Mail naar info@conexpo.nl voor deze mogelijkheid.

 

Nog praktische vragen? Kijk eens bij onze FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons gerust op info@conexpo.nl

 

KindVak magazine

Altijd op de hoogte met het KindVak magazine. Abonneer je nu en ontvang onze digitale uitgave in je mailbox!

Vergeet ons niet te volgen op social