KindVak 2022
Registratie KindVak 2022
Ja ik wil me registreren

Registreer hier uw bezoek aan KindVak 2022

Fijn dat je er (weer) bij wil zijn op 13, 14 of 15 januari 2022 in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch! Via onderstaande link kun je je ticket voor KindVak 2022 kopen. Net als voorgaande jaren hanteren we een toegangsprijs van € 10,- per persoon. Hiervoor krijg je een kop koffie met wat lekkers, gratis parkeren of kun je gratis gebruik maken van de bus die tussen het station en Brabanthallen pendelt. Bij vertrek krijg je ook nog eens het boek “De Gezonde PM’er” mee!

 

Op dit moment zijn we nog heel druk met de invulling van de workshops, maar het belooft nu alweer een vol én waardevol programma te worden. Zodra het programma rond is – dit verwachten we begin november – krijg je automatisch een mailtje als je je geregistreerd hebt. Je kunt dan maximaal 2 workshops reserveren, maar mocht er op de beurs nog ruimte zijn bij andere workshops kan je daar altijd bij aansluiten. Het bezoeken van de workshops is inbegrepen in de entreeprijs, hier hoef je niet voor bij te betalen. 

 

Je wordt voor het ticket doorgeleid naar de externe site van onze registratiepartij Qtickets. Zij verzorgen het complete traject voor ons en je ontvangt je toegangskaart ook van hen.

 

Let op: ben u van een opleiding en wilt u studenten registreren? Hiervoor hebben wij een andere module! Mail naar gerbrig@conexpo.nl voor deze mogelijkheid.

 

Nog praktische vragen? Kijk eens bij onze FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons gerust op info@conexpo.nl

 

KindVak magazine

Altijd op de hoogte met het KindVak magazine. Abonneer je nu en ontvang onze digitale uitgave in je mailbox!

Vergeet ons niet te volgen op social