KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

Kidz Impulz

Lifestyle producten op maat, speciaal voor de kinderopvang

Welkom bij Kidz Impulz, Run by Kidz. Waar alles op maat gemaakt wordt, omdat elk kind uniek is en iets anders nodig heeft.
Run by Kidz? Zijn we niet stiekem allemaal nog kinderen! Laten we vooral de unieke, onbevangen blik van een kind behouden! Dat is wat wij willen uitstralen.
Via onze webshop bieden wij een uitgebreid assortiment lifestyle producten aan die speciaal zijn ontworpen voor organisaties die met kinderen werken. Zelf komen wij ook uit de wondere wereld van de kinderopvang en zo weten wij uit eigen ervaring waar een kind behoefte aan heeft, maar ook precies aan welke veiligheids-, hygiëne-, en comfort eisen de producten moeten voldoen.

Dan hebben we nog niet eens benoemd dat onze producten volledig met de hand gemaakt worden, in Nederland. De producten zijn zo niet alleen duurzaam, maar ook op maat te maken. Wel zo handig als je net even een grondbox met gekke maten hebt. Ook kunnen wij alles personaliseren. Leuk om bijvoorbeeld het logo van de organisatie of naam van het kinderdagverblijf op het product te laten borduren! Dat maakt het persoonlijk en herkenbaar.

Onze levertijd is 3 werkdagen voor alle producten, inclusief personaliseren.

Met- en voor organisaties maken wij concrete afspraken omtrent levering en (bulk)kortingen.

Ga naar website exposant

Andere exposanten

Interactive X-Wall

Bewegend leren leuker en makkelijker met X-Wall

Meer informatie

idverde

Samen met u geven we uw buitenruimte meerwaarde met groen!

Meer informatie

Mad Science

Inspireer, heb plezier en maak verschil

Meer informatie

Opvoeden is Teamsport

Samen staan we sterker en maken we het verschil!

Meer informatie