Exposanten inschrijving KindVak

Een 25 jarig jubileum in een fantastische ambiance

Sinds 1995 is KindVak hèt ontmoetingspunt voor vraag en aanbod van kennis, diensten en materialen voor professionals die met kinderen werken. Wie met kinderen werkt heeft gekozen voor een beroep dat bijdraagt aan de vorming van onze toekomst. Professionals uit basisonderwijs, de kinderopvang en de jeugdzorg zijn dagelijks in de weer om kinderen te helpen op hun weg naar volwassenheid. Door te leren, te begeleiden en te zorgen. Binnen huidige ontwikkelingen zien we een steeds sterkere samenwerking tussen deze 3 basisvaardigheden om te komen tot op maat gemaakte ontwikkelarrangementen zodat een kind kan ontwikkelen naar wie het zelf is en wil zijn.


KindVak biedt al 25 jaar inspiratie, kennis en ervaring en is daarmee een belangrijk medium voor alle kindprofessionals. Met een 2 jaarlijks event, een digitaal vakblad (KindVak Magazine) en regelmatige ‘roadshows’ houdt KindVak je op de hoogte van alles wat kindvakkundig van belang is.


De jubileum-editie van januari 2020 bewees opnieuw dat het werken met kinderen te maken heeft met een groeiende behoefte naar kennis, diensten en materialen. Met een extra beurshal groeide het event met 20% in oppervlakte en met 25% in bezoekersaantallen. Iets meer dan 5000 professionals bezochten KindVak en namen deel aan de diverse workshops. Sommigen kwamen zelfs 2 dagen op bezoek om zoveel mogelijk workshoptitels te kunnen scoren. Wij als organisatie zijn erg blij met deze resultaten en met de vele positieve reacties die wij ontvingen van bezoekers en deelnemers en kijken nu al uit naar de editie 2022 (13, 14 en 15 januari) in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Deel Een 25 jarig jubileum in een fantastische ambiance

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Over KindVak nieuws

KindVak werkt met een aantal vaste redacteuren, die ons redactieteam vormen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar gastredacteuren.

De verantwoording voor ingebrachte teksten liggen bij de auteurs van deze teksten.

Het redactieteam van KindVak

Lees het nieuws per categorie

Beurs nieuws

Branche nieuws

Meld je aan voor de KindVak nieuwsbrief

Waar ontvang jij je updates het liefst?

Organisatie KindVak in nieuwe handen

De organisatie van de beurs KindVak gaat per maart 2020 over in nieuwe handen. Wim Koemans draagt het stokje over aan Gerbrig Reitsma