KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Sinds 1995 is KindVak hèt ontmoetingspunt voor vraag en aanbod van kennis, diensten en materialen voor professionals die met kinderen werken. Wie met kinderen werkt heeft gekozen voor een beroep dat bijdraagt aan de vorming van onze toekomst. Professionals uit basisonderwijs, de kinderopvang en de jeugdzorg zijn dagelijks in de weer om kinderen te helpen op hun weg naar volwassenheid. Door te leren, te begeleiden en te zorgen. Binnen huidige ontwikkelingen zien we een steeds sterkere samenwerking tussen deze 3 basisvaardigheden om te komen tot op maat gemaakte ontwikkelarrangementen zodat een kind kan ontwikkelen naar wie het zelf is en wil zijn.

KindVak biedt al 25 jaar inspiratie, kennis en ervaring en is daarmee een belangrijk medium voor alle kindprofessionals. Met een 2 jaarlijks event, een digitaal vakblad (KindVak Magazine) en regelmatige ‘roadshows’ houdt KindVak je op de hoogte van alles wat kindvakkundig van belang is.

De jubileum-editie van januari 2020 bewees opnieuw dat het werken met kinderen te maken heeft met een groeiende behoefte naar kennis, diensten en materialen. Met een extra beurshal groeide het event met 20% in oppervlakte en met 25% in bezoekersaantallen. Iets meer dan 5000 professionals bezochten KindVak en namen deel aan de diverse workshops. Sommigen kwamen zelfs 2 dagen op bezoek om zoveel mogelijk workshoptitels te kunnen scoren. Wij als organisatie zijn erg blij met deze resultaten en met de vele positieve reacties die wij ontvingen van bezoekers en deelnemers en kijken nu al uit naar de editie 2022 (13, 14 en 15 januari) in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.