KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Vanuit plezier en verwondering mogen werken in de buitenschoolse opvang (BSO), dat is het uitgangspunt van de training “De magische wereld van de BSO”. Helder & van Pas Opleidingen heeft een innovatieve en eigentijdse visie op training en scholing. Werken in de BSO vraagt specifieke vaardigheden en competenties van pedagogisch medewerkers.

In deze workshop krijg je van onze een hele mooie tool waarmee je vanuit betrokkenheid van kinderen een uitdagend en gevarieerd aanbod neer kunt zetten voor je BSO. We gaan aan de slag met het knapprofiel. Je kunt dit morgen meteen gebruiken in je groep. Het werkt voor kinderen én professionals. Aansluiten bij talenten, kansen grijpen en plezier staan centraal. Laat je meenemen in de magische wereld van de BSO!

Workshop gegeven door Hanneke Vullings. De workshop is met name interessant voor gastouders, pedagogisch medewerkers, combinatiefunctionarissen, pedagogisch beleidsmedewerker/coach en leidinggevende. Deze workshop is toegankelijk voor maximaal 10 studenten.