KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Volgens de Wet kinderopvang dienen alle pedagogisch medewerkers die met baby’s werken, vanaf 1 januari 2025 specifiek geschoold te zijn. Vanuit passie mogen werken met baby’s, dat is het uitgangspunt van de training “Hart voor baby’s”. Helder & van Pas heeft een innovatieve en eigentijdse visie op training en scholing. 

In deze workshop nemen we je alvast mee in klein onderdeel van onze training ‘Hart voor baby’s’. Je maakt kennis met de breinontwikkeling van de baby en hoe belangrijk jouw rol als professional hierin is. Jij kunt écht een verschil maken! Dit doen we op een praktische manier waarbij we kennis combineren met praktische activiteiten die je morgen direct kunt toepassen in je eigen groep. Laat je verrassen door de wondere wereld van het babybrein.

https://www.linkedin.com/posts/helder%26vanpas_interesse-in-onze-babyscholing-ikk-proof-activity-6859399925793345536-i6Md

Workshop gegeven door Hanneke Vullings & Muriël Schrijver. Deze workshop is met name interessant voor gastouders, pedagogisch medewerkers, pedagogisch beleidsmedewerker/coacht en leidinggevende. Deze workshop is niet toegankelijk voor studenten.