KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Ouders zijn de belangrijkste (pedagogische en educatieve) samenwerkingspartner voor jou in de kinderopvang. Een goede modus vinden waarin die relatie gevoed wordt en groeit is nog wel een uitdaging. En wat wil je er eigenlijk uit halen? Dicht je je kinderopvangorganisatie hierin een maatschappelijke verantwoordelijkheid toe, wil je je juist profileren als de beste op dit gebied vanuit concurrentieoverwegingen of vind je het gewoon logisch dat je alles eruit moet halen wat kan, gewoon voor het kind?

Naast de gebruikelijke dagelijkse overdracht, de 10 minutengesprekken en het jaarfeest kun je meer doen. Laat je inspireren en enthousiasmeren door de jarenlange ervaring op het gebied van ouderbetrokkenheid door het Jonge Kind Centrum, de specialist op het gebied van educatieve ouder-kind programma’s.

Deze workshop is met name interessant voor directeuren, managers, beleidsmedewerkers, intern (zorg)begeleiders kinderopvang, beleidsambtenaren gemeenten, zelfstandige zorg en educatief professionals jonge kind. De workshop wordt gegeven door Marije Magito, directeur.