KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Hoe werk je samen aan een groep die om elkaar geeft, en waarbij ieder een stem heeft? Misschien ken je De Vreedzame School al. Voor wie het nieuw is: het is een compleet programma voor sociale competentie en burgerschap. Speciaal voor de kinderopvang en de buitenschoolse opvang is er een aangepast programma van De Vreedzame School: de Vreedzame Kinderopvang.

Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met de thema’s van de Vreedzame Kinderopvang zoals: ‘we horen bij elkaar’, ‘we hebben oor voor elkaar’ of ‘we zijn allemaal anders’. We laten zien wat jij kunt doen om een positief, sociaal klimaat te creëren waarin kinderen leren omgaan met zichzelf en de ander. We vertalen 1 van de blokken naar jouw dagelijkse praktijk zodat je de volgende dag geïnspireerd aan de slag kunt!

Deze workshop is met name interessant voor gastouders, pedagogisch medewerkers, combinatiefunctionarissen, pedagogisch beleidsmedewerker/coach en leidinggevenden. De workshop wordt gegeven door Sietske Bakker, Trainer Vreedzame kinderopvang en adviseur jonge kind CED-Groep.