Uitreiking Cheque aan KWF Kankerbestrijding

Tijdens KindVak 2022 heeft Jeanny Beerens namens CareLyn een cheque uitgereikt aan AnneMarieke Gottmer en Peter Neuhuijs van KWF Kankerbestrijding. De gebruikers van CareLyn zonnebrandcrème-dispensers hebben een mooi bedrag bij elkaar gesmeerd. Want wie smeert, doneert! CareLyn schenkt voor elke liter verkochte zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan KWF Kankerbestrijding.

Huidkanker is de meest voorkomende kanker in Nederland en het aantal patiënten met huidkanker neemt ieder jaar toe. KWF faciliteert ook een groot aantal wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van huidkanker naar een betere behandeling. En daar is veel geld voor nodig.  

CareLyn gaat door met haar missie om de komende jaren huidkanker verder terug te dringen door het plaatsen van zonnebrandcrème-dispensers bij evenementen, horeca, gemeenten, bouwsector, sportverenigingen en kinderdagorganisaties.

Deel Uitreiking Cheque aan KWF Kankerbestrijding

Over KindVak nieuws

KindVak werkt met een aantal vaste redacteuren, die ons redactieteam vormen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar gastredacteuren.

De verantwoording voor ingebrachte teksten liggen bij de auteurs van deze teksten.

Het redactieteam van KindVak

Lees het nieuws per categorie

Beurs nieuws

Branche nieuws

Meld je aan voor de KindVak nieuwsbrief

Waar ontvang jij je updates het liefst?

Mede mogelijk gemaakt door crowdfunding

Ondernemer Marielle Hettinga had een plan: een groene kinderopvanglocatie. De bank zag er geen heil in. Toch is ze gestart, dankzij crowd funding.

KINDVAK BREIDT UIT!

De komende editie van KindVak, op 13-14-15 januari 2022 in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, wordt uitgebreid met een extra hal om ruimte te bieden aan een

Nieuwe editie KindVak 2024

Na een succesvolle editie in 2022, komen we terug met KindVak. In een vernieuwd jasje, waarover wij je later via deze website meer vertellen.