Adviesraad

Professionele input voor een professioneel event

Een event is enkel relevant als het de juiste afspiegeling van de branche is. Daarom laat KindVak zich voor de organisatie van de beurs adviseren door enkele professionals uit de branche, de KindVak adviesraad. Zodat we op de beurs de juiste thema’s aansnijden en jou met nieuwe inzichten naar huis kunnen laten gaan!

Op dit moment zijn we bezig met de samenstelling van de adviesraad voor 2022.

Wim Koemans

Wim is sinds het begin van KindVak al betrokken geweest bij de organisatie van het event, sterker nog: hij heeft aan de wieg gestaan.
 
Vanaf 2014 heeft hij KindVak op eigen titel georganiseerd en de beurs laten groeien naar zo’n 2000m2 aan stands en 5000 bezoekers. In 2020 heeft hij de organisatie ervan over gedaan naar het nieuwe team, maar hij staat ons nog altijd bij met raad en daad en zijn ervaring van 25 jaar KindVak.
 
 

Mireille David

CED Groep

Mireille is senior innovatie- en organisatie adviseur bij de CED Groep.

 

“Mijn werkzaamheden bij de CED-Groep zijn erg breed. Ik verzorg o.a. trainingen voor leerkrachten in het basisonderwijs en voor pedagogisch medewerkers werkzaam op kinderdagverblijven of de bso.

Daarnaast adviseer ik gemeenten op het gebied van de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE), organiseer ik congressen en verzorg de nieuwsbrieven vanuit de unit Het jonge kind. Ook houd ik de website rondom het werken met jonge kinderen up to date, ben ik accountmanager voor een grote regio en coach nieuwe collega’s.”

 

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot praktische oplossingen voor actuele vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor.

Marije Magito

Jonge Kind Centrum

Ik maak me hard voor de allerjongsten. Of het nu gaat om ondersteuning op educatief gebied van hen die met deze allerjongsten werken of ondersteuning aan ouders. Als het gaat om de laatste groep ben ik al jaren aan het pionieren op het gebied van unieke laagdrempelige preventieve opvoedondersteuning in de vorm van educatieve ouder-kind programma’s.

Deze ouder-kind programma’s geven anwoord op de vragen hoe je ouders kunt ondersteunen in hun ouderschap en tegelijkertijd diezelfde ouders informeert over de ontwikkelingsfasen van hun kind op een wijze die leuk en boeiend is èn daarmee aansluit op hoe ouders ondersteuning als fijn en zinvol ervaren.

Vanuit de Stichting Jonge Kind Centrum bieden wij partijen zoals gemeenten, kinderopvangorganisaties, IKC’s en Brede Scholen de mogelijkheid om aan de slag te gaan met ouders op een manier die vernieuwend, verhelderend en door ouders boven verwachting hoog gewaardeerd wordt. 

Vacature

Vacature

Vacature

Vacature