KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

Veelgestelde vragen KindVak

Bekijk de veelgestelde vragen over alles rondom KindVak hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bezoekers

 • Voor wie is KindVak interessant?

  KindVak is dé vakbeurs voor professionals die werken met kinderen tot 12 jaar. Het gevarieerde standhouders aanbod, in combinatie met het brede workshopprogramma, zorgt ervoor dat alles voor de kinderopvangbranche en het primair onderwijs aan bod komt.

 • Hoe kan ik mezelf registreren?

  Je kunt jezelf via de gele button bovenaan iedere pagina op onze website registeren. Nadat je jezelf hebt geregistreerd, ontvang je een e-ticket met QR-code, waarmee je toegang krijgt tot de beurs.

 • Was kost een bezoek aan KindVak?

  Een bezoek aan KindVak kost € 10,- excl. € 1,25 administratiekosten. Hiervoor krijg je toegang tot de beurs, kun je gratis parkeren, mag je 2 workshops bijwonen, ontvang je de beursspecial van KindVak Magazine én krijg je een heerlijke kop koffie/thee met kleine lekkernij! Optioneel heb je bij registratie de mogelijkheid om nog € 1,- te doneren aan Spieren voor Spieren.

 • Zijn er kosten verbonden aan het bijwonen van een workshop?

  Nee, wanneer je jezelf registreert voor KindVak, geeft deze registratie je toegang tot het gratis bijwonen van 2 workshops. Wel dien je jezelf vooraf aan te melden voor deze workshops.

 • Moet ik een parkeerticket kopen?

  Nee, wanneer je jezelf registreert voor KindVak is dit is inclusief gratis parkeren op het parkeerterrein van Brabanthallen.

 • Is Brabanthallen goed bereikbaar vanaf het station?

  Brabanthallen bevindt zich op loopafstand, (ongeveer 15 minuten), van het NS-station van ’s-Hertogenbosch. Vanaf de westzijde (uitgang Brabanthallen) van het station volg je de weg parallel aan het spoor. Aan het einde van deze weg, bij de stoplichten, zie je aan jouw linkerhand Brabanthallen liggen. Volg vanaf daar de bebording naar de entree van KindVak.

  Tijdens de beursdagen is een gratis pendeldienst beschikbaar. Deze rijdt dagelijks af en aan tussen 09.30 en 17.30 uur. De pendelbus vertrekt vanaf de achterzijde van het station, uitgang Westzijde/Brabanthallen en is herkenbaar aan het KindVak bord voor de voorruit.

 • Is KindVak toegankelijk voor rolstoelers?

  Jazeker, KindVak is toegankelijk voor alle bezoekers! Alles is gelijkvloers, ook de workshops. Tevens is een minder valide toilet beschikbaar.

 • Zijn kinderen welkom?

  Wij organiseren een beurs voor professionals die met kinderen werken, daarom weren wij – in tegenstelling tot andere vakbeurzen – kinderen niet. Op zaterdag is entertainment aanwezig voor kinderen.

Workshops

 • Hoe ziet het workshopprogramma eruit?

  Vanaf april 2024 vind je het volledige workshopprogramma op onze website, via het Bezoekers menu.

 • Hoeveel workshops kan ik volgen?

  Wanneer je jezelf registreert voor KindVak, mag je (vrijblijvend) 2 workshops volgen. Opgeven voor deze workshops kan vanaf april via het Bezoekers menu op deze website.

 • Moet ik betalen voor de workshops?

  Nee, wanneer je jezelf registreert voor KindVak (mogelijk via de gele button bovenaan op onze website), is dit inclusief het volgen van 2 workshops.