KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

Exposanten

Alle informatie over deelnemen aan KindVak.

Als werken met kinderen je vak is!

KindVak is hét overkoepelende vakevent voor alle professionals die werken met kinderen tot 12 jaar. Het tweejaarlijkse evenement trekt circa 5.000 bezoekers uit de kinderopvang en het primair onderwijs.
Op 19, 20 en 21 september 2024 opent Brabanthallen ’s-Hertogenbosch haar deuren voor een nieuw editie van KindVak. Het wordt een beurs zoals je van ons gewend bent, maar met diverse nieuwe accenten: KindVak 2.0 dus.
Dat blijkt bijvoorbeeld uit de nieuwe hallen waar we met KindVak neerstrijken en een andere opzet van de beursvloer. Maar ook het inhoudelijke programma wordt geoptimaliseerd, met meer diepgang in en uitbreiding van het workshopprogramma. Een speciaal op te zetten mediacampagne moet mede bijdragen aan een verrijking van onze bezoekersdoelgroep. 
Deelnemen aan KindVak 2024 is op meerdere manieren mogelijk. Van groot uitpakken met je eigen stand, tot een kant-en-klaar volledig verzorgde stand. Voor iedere doelstelling en budget hebben we een oplossing. In onze brochure hebben we alle opties uiteengezet.
Ben je enthousiast en wil je deelnemen aan KindVak? Leuk: we kijken uit naar een fijne samenwerking! Neem contact met ons op of schrijf jezelf meteen in.