KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

Bezoekers

Alles wat je wilt weten over jouw bezoek aan KindVak. 

KindVak 2024 verwelkomt je!

Op 19, 20 en 21 september 2024 opent Brabanthallen ’s-Hertogenbosch haar deuren weer voor KindVak. Het wordt een beurs zoals je van ons gewend bent, maar met diverse nieuwe accenten, zoals andere hallen en een uitbreiding van het workshopprogramma.
De openingstijden van KindVak 2024 zijn:
Via deze website houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meld jezelf aan voor KindVak 2024

Hoe kom je er?

Met de auto naar Brabanthallen

’s-Hertogenbosch ligt centraal in Nederland. Vanaf de A2 en A59 volg je de borden ‘Brabanthallen’. Brabanthallen beschikt over 4.000 parkeer-plaatsen. Bezoekers van KindVak mogen gratis parkeren.

Met het openbaar vervoer naar Brabanthallen

Brabanthallen bevindt zich op loopafstand (ongeveer 15 minuten) van het NS-station van ’s-Hertogenbosch. Vanaf de westzijde (uitgang Brabanthallen) van het station volg je de weg parallel aan het spoor. Aan het einde van deze weg, bij de stoplichten, zie je aan jouw linkerhand Brabanthallen liggen. Volg vanaf daar de bebording naar de entree van KindVak. Tijdens de beursdagen is een pendeldienst beschikbaar. Deze rijdt dagelijks af en aan tussen 09.30 en 17.30 uur. De pendelbus vertrekt vanaf de achterzijde van het station, uitgang Westzijde/Brabanthallen en is herkenbaar aan het KindVak bord voor de voorruit.