KindVak 2022
Praktische informatie

Openingstijden

KindVak 2022 verwelkomt u!

De eerstvolgende editie van KindVak vindt plaats op 29 – 30 september en 1 oktober 2022 in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. De hal is een half uur voor openingstijd open.

Donderdag 29 september

10:00 – 17:00

Vrijdag 30 september

10:00 – 17:00

Zaterdag 1 oktober

10:00 – 17:00

KindVak 2022

Dat wil je niet missen!

Registreer je snel

en ontvang onze persoonlijke uitnodiging als een van de eersten!

Bereikbaarheid

Je bent er zo. Zowel met de auto als met het ov.

Met het openbaar vervoer naar de Brabanthallen

De Brabanthallen bevinden zich op loopafstand (ongeveer 20 minuten) van het NS-station van ‘s-Hertogenbosch. Vanaf de westzijde (uitgang Brabanthallen) van het station volgt u de weg parallel aan het spoor. Aan het einde van deze weg, bij de stoplichten, ziet u aan uw linkerhand de Brabanthallen liggen. Volg vanaf daar de bebording naar de entree van KindVak.

Nog makkelijker:
neem de gratis KindVak-bus die iedere 15 minuten vertrekt naar Brabanthallen!

Met de auto naar de Brabanthallen
‘s-Hertogenbosch ligt centraal in de Benelux. U dient de ANWB-borden ‘Brabanthallen’ te volgen vanaf de A2 en de A59. Bij de Brabanthallen vindt u 4.000 parkeerplaatsen. Bezoekers van KindVak mogen gratis parkeren. 

Vragen

Wat wil je weten?

De ticketverkoop verloopt via de site van KindVak. Uiterlijk 1 september wordt deze geopend en zal via de homepage te vinden zijn. U krijgt dan een e-ticket toegestuurd, zorg dat u deze meeneemt naar de beurs (digitaal of uitgeprint).

Nee, 1 ticket geeft u toegang tot de beurs inclusief de workshops die je wil volgen.

U hoeft geen apart parkeerkaartje te kopen, de kosten hiervan zitten in uw ticket. U kunt dus zonder problemen het parkeerterrein afrijden.

Een kaartje voor KindVak kost € 10,- Hiervoor krijgt u toegang tot de workshops, een gratis parkeerplaats (of gebruik van de pendelbus) en een heerlijke kop koffie!

Jazeker, wij zijn toegankelijk voor alle bezoekers! Alles is gelijkvloers, ook de workshops. Tevens is er een minder valide toilet beschikbaar.

Wij organiseren een beurs voor professionals die met kinderen werken, daarom weren wij - in tegenstelling tot andere vakbeurzen - kinderen niet.

De zaterdag is de dag waarop we ook wat entertainment voor kinderen hebben.

Contact

Zat je vraag er niet bij? We horen graag van je

Contactgegevens organisatie

ConExpo BV
De Bloemendaal 3
5221 EB ‘s-Hertogenbosch

Praktische informatie

Volg ons op social media en mis niks