KindVak deelname
Hoe kan ik er bij zijn?

Plattegrond / locaties

Er is ruimte voor ieders creativiteit

Deelname aan de beurs KindVak 2022 is op meerdere manieren mogelijk. Met je eigen stand of kies je voor de standaard standbouw?  Voor iedere doelstelling en budget hebben we een oplossing, zodat de beurs een complete afspiegeling van de branche biedt. Want dat is waar onze bezoekers ons zo om waarderen!

 

Laatste update: Op het NetwerkPlein is door verhuizing van een exposant naar een grotere stand nog 1 stand beschikbaar. Volledig ontzorgd en gepersonaliseerd deelnemen voor slechts € 2.100,- kan dus nog!

 

Daarnaast is volop ruimte voor inhoud met wel zes workshopruimtes verdeeld over de beursvloer. Met sessie over alle belangrijke  thema’s, voor zowel kinderopvang, IKC als PO.

Of heb jij een heel ander idee? Out of the box, innovatief en gericht op onze doelgroep? Dan horen we graag van je!

KindVak 2022

Dat wil je niet missen!

Schrijf je snel in

en je ontvangt als een van de eerste een uitnodiging.

Standmogelijkheden op KindVak

Klein, groot, met eigen materiaal of ons materiaal? KindVak biedt 3 deelname varianten: enkel standoppervlakte, standoppervlakte inclusief standbouw of deelname aan het Netwerkplein. 

 

Let op: nog 1 stand op het Netwerkplein beschikbaar door verhuizing.

Daarnaast nog enkele plekken op de vloer, enkel de grijze stands op bovenstaande plattegrond zijn nog beschikbaar. En op = op!

Stand uitbesteden

Wil je uitpakken met je deelname? Er uit springen omdat je een nieuw product hebt? Of juist een mooie sfeer neerzetten? Het zusterbedrijf van ConExpo, Decoriginals, is hierin gespecialiseerd! Al ruim 25 jaar een hooggewaardeerde standbouwer door heel Nederland.

Extra promotie op en om KindVak

Alle extra promotie mogelijkheden zijn uitverkocht.

Exposanten inschrijving KindVak

KindVak @ Brabanthallen

Je bent er zo. Zowel met de auto als met het ov.

Met het openbaar vervoer naar de Brabanthallen

De Brabanthallen bevinden zich op loopafstand (ongeveer 20 minuten) van het NS-station van ‘s-Hertogenbosch. Vanaf de westzijde (uitgang Brabanthallen) van het station volgt u de weg parallel aan het spoor. Aan het einde van deze weg, bij de stoplichten, ziet u aan uw linkerhand de Brabanthallen al liggen.

Nog makkelijker:
neem de gratis KindVak-bus die iedere 15 minuten vertrekt naar Brabanthallen.

Met de auto naar de Brabanthallen
‘s-Hertogenbosch ligt centraal in de Benelux. U dient de ANWB-borden ‘Brabanthallen’ te volgen vanaf de A2 en de A59. Bij de Brabanthallen vindt u 4.000 parkeerplaatsen. Bezoekers van KindVak mogen gratis parkeren. 

Contact

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij staan voor je klaar met raad, daad en koffie!

Contactgegevens organisatie

ConExpo BV
De Bloemendaal 3
5221 EB ‘s-Hertogenbosch

Deelnemen

Volg ons op social media en mis niks