KindVak 2022
Bereik je doelgroep!

Standmogelijkheden

Hoe ontvang jij je doelgroep?

Wij bieden een ruim aanbod standmogelijkheden en bieden zo voor iedere ondernemer een oplossing die het beste bij zijn of haar behoefte past. 

Ongeacht welke optie je kiest is de afname van het KindVak basispakket a € 250,- verplicht.

Het KindVak basispakket omvat:

  • vermelding NAW gegevens in de beursspecial van KindVak Magazine;
  • uitgebreide vermelding op de KindVak website;
  • scan en registratiesysteem voor uw standbezoekers;
  • 2 exposantenbadges per 12m2;
  • gratis gebruik van WiFi;
  • 1 parkeerkaart per 12m2;
  • administratiekosten.

Standoppervlakte kaal

Met deze optie boek je enkel vierkante meters op de beursvloer en ben je vrij je eigen stand te (laten) bouwen. Je dient wel nog apart elektra bij te bestellen om de verlichting te laten branden, hierover ontvang je t.z.t. bericht van onze standbouwpartner Decoriginals.

 

Er zijn een paar voorwaarden waar de stand aan dient te voldoen, deze vind je bij je deelnamevoorwaarden. Graag ontvangen wij uiterlijk 1 december je standontwerp ter goedkeuring.

 

De kosten voor deze optie zijn € 115,- per m2.

Standoppervlakte inclusief standbouw

Wil je het jezelf makkelijk maken? Boek dan deze kant en klaar optie! Je krijgt tapijt, wanden, verlichting, elektra en naamsvermelding inclusief. De stand is heel makkelijk te personaliseren door de achterwand te laten bedrukken tegen een kleine extra investering. Alle informatie hierover vind je t.z.t in het online handboek.

 

Deze optie is verplicht voor stands kleiner dan 16m2.

 

De kosten zijn € 202,50 per m2.

Netwerkplein

De derde optie is enkel beschikbaar voor dienstverlenende bedrijven. In hal 3 maken we een Netwerkplein, met gezellige zitjes en aankleding en kleinere stands voor bedrijven die hun diensten willen promoten. De stands 8m2 (hoekstand). Ook dit is een kant en klaar optie, dus je krijgt de oppervlakte inclusief standbouw, tapijt, verlichting, elektra, een meubelpakket en een volledige bedrukte achterwand!

 

De kosten zijn € 1.850,- voor een compleet uitgeruste stand