KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Breinprikkels

Beweegprogramma Breinprikkels zorgt voor een stevige motorische basis bij jonge kinderen

In de algehele ontwikkeling van kinderen spelen de motoriek (en de integratie van primaire reflexen) een erg belangrijke rol. Wanneer kinderen veel gericht bewegen, worden er betere en sterkere verbindingen gelegd in het brein. Wanneer de motoriek niet op orde is, is er een disbalans in het brein. Dat kan zich o.a. uiten in boze buien, concentratieproblemen, onrust in het lijf, moeite met leren of zindelijkheidsproblemen.

Beweegprogramma Breinprikkels stimuleert de ontwikkeling van motorische vaardigheden bij jonge kinderen, om zo aan de motorische basis te werken. Het faciliteert pedagogisch medewerkers en leerkrachten middels een online beweegprogramma in korte en gerichte beweegmomenten die op regelmatige basis herhaald worden. Daarnaast geeft Breinprikkels cursussen en lezingen.

Neem gerust eens een kijkje op onze website www.breinprikkels.nl, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een demo aan om kennis te maken met het programma.

Ga naar website exposant

Andere exposanten

Sportdocent

Bewegen, sporten en (buiten)spelen tijdens de kinderopvang. Sportdocent biedt: Sportiboxen(materiaalkisten), compleet verzorgde events, sportieve begeleiders en ervaren leidinggevende sportprofessionals

Meer informatie

Uniek Speelprojecten

Verrassende buitenruimtes waar kinderen ontwikkelen en het natuurlijk spelen beleven

Meer informatie

Wesco

Leverancier van onmisbare producten voor alle kinderen!

Meer informatie

Jaamo

De alles in één kinderopvang software

Meer informatie