KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

De COMB. Interieurarchitectuur

De COMB. Interieurarchitectuur, specialist in sociaal veilige leeromgevingen

De COMB. interieurarchitectuur is gespecialiseerd in het creëren van sociaal veilige leeromgevingen waarbij elke aspect zorgvuldig wordt overwogen. Met de gebruiker centraal en een ontwerp gebaseerd op feitelijke gegevens, biedt onze aanpak een blauwdruk voor de ultieme sociaal veilige leeromgeving. Vanuit deze visie richten wij ons op het ontwerpen van onderwijsinstellingen, waarbij een goed passend interieur van cruciaal belang is. Dit interieur bevordert niet alleen het leerproces van leerlingen en studenten, maar draagt ook bij aan het functioneren van leerkrachten en docenten.

Ons totaalontwerp voor uw school zorgt ervoor dat het gebouw naadloos aansluit bij uw pedagogische aanpak, de behoeften van leerlingen en leerkrachten, en de lessen die worden gegeven. We denken met u mee gedurende het hele proces, vanaf het begin van de opdracht tot aan de realisatie. Door uw wensen en behoeften grondig te onderzoeken, kunnen we ervoor zorgen dat het ontwerp perfect aansluit bij uw onderwijsinstelling.

Samen transformeren we uw onderwijsinstelling tot een inspirerende omgeving waar studenten en docenten optimaal kunnen functioneren en waar iedereen de kans krijgt om uit te blinken in waar zij goed in zijn.

Ga naar website exposant

Andere exposanten

Sportdocent

Bewegen, sporten en (buiten)spelen tijdens de kinderopvang. Sportdocent biedt: Sportiboxen(materiaalkisten), compleet verzorgde events, sportieve begeleiders en ervaren leidinggevende sportprofessionals

Meer informatie

Uniek Speelprojecten

Verrassende buitenruimtes waar kinderen ontwikkelen en het natuurlijk spelen beleven

Meer informatie

Wesco

Leverancier van onmisbare producten voor alle kinderen!

Meer informatie

Jaamo

De alles in één kinderopvang software

Meer informatie