JUTTER & Co.

De kracht van speelgoed

Standnummer: 321

Op basis van onze eigen jarenlange ervaring in de kinderopvang adviseren en ondersteunen wij bij het investeren en aanschaffen van speelgoed, decoratie en klein meubilair. We weten uit ervaring hoeveel tijd het kost het juiste speelgoed te zoeken, bestellen en geleverd te krijgen. Kom eens kletsen op onze stand om te horen hoeveel werk wij jullie uit handen kunnen nemen. Wij maken graag  inspiratieplannen voor speel- en ontwikkelingsmateriaal van baby tot schoolkind. Van kleinere aanvullingen tot volledige nieuwe speelinventaris. In ons advies houden we rekening met de inrichting en specifieke “pedagogische” wensen voor renovatieprojecten en het openen van nieuwe locaties.

Benieuwd wie je nog meer gaat tegenkomen?

deboekentas.nl

Boeken met hoge korting!

Standnummer: Starterslaantje 8

Wij verkopen licht beschadigde én nieuwe boeken. Alle licht beschadigde boeken verkopen we met flinke korting. Deze boeken zijn daarom ideaal voor scholen en kinderdagverblijven!

Kwekmee

Voorleespakketten om spelend te leren

Standnummer: Starterslaantje 6

Kwekmee ontwikkelt volledige voorleespakketten voor het jonge kind om spelend èn ontdekkend te leren. De beschreven activiteiten zijn gekoppeld aan materialen die afgebeeld zijn in het prentenboek.

Van Vliet Duurzaam Hout

Van Vliet Duurzaamhout: eerlijk hout van dichtbij

Standnummer: 324

Spelenderwijs leren en ontdekken, dat gun je ieder kind. Bij Van Vliet Duurzaamhout realiseren wij groene buitenruimtes en maken wij natuurlijk spelen mogelijk op iedere school en kinderopvang.

B-boo baby & lifestyle

Meyco maakt mooi bereikbaar; ontwikkelt kwalitatieve & betaalbare collecties die perfect combineren.

Standnummer: 416

Heb je wensen om een eigen private label collectie te ontwikkelen? Of wil je grote verpakkingseenheden ontvangen? Bezoek dan onze stand voor een voorstel op maat. Meyco maakt mooi bereikbaar.

JBTledEurope BV / ViRoTower®

Schone lucht en lichtrenovatie

Standnummer: 107A

Wij renoveren turnkey oude verlichting in scholen met LED. Daarnaast leveren wij een belangrijke bijdrage met onze ViRoTower® aan een virus en bacterie vrije leer- en werkomgeving.

Palet Educatie

Lesmethodes voor het PO en VVE

Standnummer: 220

Palet educatie ontwikkelt vernieuwende lesmethodes waarbij de ontwikkeling van de leerling het uitgangspunt is. De lesmethodes zijn erop gericht om hen nieuwsgierig te maken en zelf te laten ontdekken

De Bries

Zwerfafval en afval voorkomen

Standnummer: 636

Bekijk onze slimme oplossingen voor afvalscheiding en zwerfafval. Van afvalbakken en opschoonmaterialen tot het verzorgen van gastlessen.

Speelblokken XL

Kwalitatief XL speelgoed

Standnummer: 202

Speelblokken XL is gespecialiseerd in groot speelgoed, waaronder de bekende ESDA XL blokken en de merken Polydron, Marioinex & Timmerhus. Stuk voor stuk kwalitatief goed speelgoed voor binnen & buiten

Sterk in kinderopvang

Support en advies kinderopvang

Standnummer: Starterslaantje 9

Sterk in Kinderopvang biedt support & advies om de kwaliteit te waarborgen en te verhogen. Wetgeving, GGD trajecten, beleid en coaching zijn onze specialiteiten. Ons doel: Sterke kinderopvang!

Hey Reader

De boekenbox vol leesplezier!

Standnummer: 113

Ontdek de Hey Reader boekenbox. Elke maand een geweldig boek, uitgekozen door onze kinderboekenexpert. Elke maand leuke extra's zoals een boekmagneetje en leuke extra’s om met de hele groep te doen.

KindVak 2022

Dat wil je niet missen!

Registreer je snel

en ontvang onze persoonlijke uitnodiging als een van de eersten!