Planet Happy Edu

Dé specialist voor speelgoed in de kinderopvang!

Standnummer: 437 en 431

Kwalitatief speelgoed waarbij plezier en ontwikkeling samengaan. Planet Happy Edu heeft een ruim assortiment, passend bij iedere ontwikkelingsfase en van babygroep tot aan de BSO. Om het voor de professional gemakkelijker te maken, is het speelgoed op onze website ingedeeld op de verschillende ontwikkelingsgebieden. Zo vind je altijd het materiaal dat perfect aansluit bij de behoeften van de kinderen.

Open je een nieuwe groep of locatie, ga je verhuizen of wil je een seizoens bestelling plaatsen? Wij maken regelmatig een voorstel, passend bij de wensen, het pedagogisch beleid en het aantal kindplaatsen. We denken graag met je mee zodat het bestellen van het geschikte materiaal en de juiste hoeveelheid geen tijdrovende klus zal worden. Bij Planet Happy Edu zijn we sterk in speelgoed en advies!”

Benieuwd wie je nog meer gaat tegenkomen?

de Rolf groep

Totaalleverancier met hart voor leren

Standnummer: 706

Je hebt het mooiste werk van de wereld. Wij helpen je verder. Wil je weten hoe we dat doen? Bezoek onze stand!

Uitgeverij Zwijsen

Educatief ontdekken op kinderopvang, school en thuis!

Standnummer: 108b

Al 175 jaar is Uitgeverij Zwijsen de toonaangevende uitgever in de kinderopvang en in het basisonderwijs. Onze educatieve producten voor thuis ondersteunen kinderen bij het ontdekken van de wereld.

Sportdocent Kinderopvang

Meer sport en spel op uw BSO!

Standnummer: 610

De BSO is dé plek om buitenspelen te organiseren voor kinderen. Leuk, leerzaam en goed voor hun ontwikkeling. Sportdocent Kinderopvang geeft uw locatie een kwalitatieve impuls binnen uw beweegaanbod.

Telesuper

In één keer klaar met boodschappen

Standnummer: 414

Bij Telesuper bestel je niet alleen alle dagelijkse boodschappen, maar ook verse kidsproof maaltijden, knutsel- en feestartikelen en flessenborstels, hoeslakentjes en schoenovertrekken.

UkIQ

Peergroup, Mindset en uitdaging

Standnummer: NW003

Wil jij meer weten over baby’s en peuters met een ontwikkelingsvoorsprong? Wij hebben ons gespecialiseerd in deze groep kinderen en gaan graag in gesprek met je over Peergroup, Mindset en uitdaging!

Saled LED verlichting BV

LED verlichting voor scholen

Standnummer: 600

Voor LED verlichting bent u bij Saled aan het juiste adres. Wij leveren complete armaturen maar ook retrofit lichtbronnen die in bestaande armaturen passen. Saled is uw partner in duurzaamheid!

idverde

Hun toekomst begint hier

Standnummer: 616

Specialist in het ontwerpen en realiseren van groene ontmoetingsplaatsen voor sport, spel en ontspanning!

Jumbo

Wij hebben een groots assortiment voor de kinderopvang

Standnummer: 315

Bestel bij Jumbo voortaan online alles voor jouw kinderopvang. Voor de lunch of tussendoortjes, maar ook alles voor de verzorging van kinderen. Wij bezorgen het allemaal wanneer dat jou uitkomt!

GocCab Bike

Fietstaxi voor kinderen

Standnummer: 701

De ideale fietstaxi voor vervoer van en naar naar de BSO, maar ook voor een leuk uitje! Met elektrische trapondersteuning, dus makkelijk bestuurbaar. Een keer proberen? Dat kan op KindVak!

Jonge Sporthelden

Brengt iedereen in beweging!

Standnummer: Netwerkplein

Jonge Sporthelden stimuleert beweging - met hun programma's die makkelijk toegankelijk en praktisch zijn dragen ze bij aan gezonde kinderopvang!

KindVak 2022

Dat wil je niet missen!

Registreer je snel

en ontvang onze persoonlijke uitnodiging als een van de eersten!