NTI Zakelijk

Dé opleidingspartner in de kinderopvang

Standnummer: 112

NTI Zakelijk is al jarenlang één van de meest toonaangevende opleiders binnen de kinderopvang. De kwaliteit binnen de kinderopvang is voor zowel medewerker, de overheid en NTI Zakelijk van groot belang. Door medewerkers gericht op te leiden houden we het niveau van de kinderopvang en haar uitvoerende organisaties, met elkaar op pijl. NTI Zakelijk doet dat door het verzorgen van individuele opleidingstrajecten, maar ook door maatwerkoplossingen. Wanneer u meerdere werknemers wilt opleiden of als u specifieke wensen voor uw organisatie heeft, denken wij graag met uw mee. Lees meer over het opleidingsaanbod op onze website.

Benieuwd wie je nog meer gaat tegenkomen?

Jumbo

Wij hebben een groots assortiment voor de kinderopvang

Standnummer: 315

Bestel bij Jumbo voortaan online alles voor jouw kinderopvang. Voor de lunch of tussendoortjes, maar ook alles voor de verzorging van kinderen. Wij bezorgen het allemaal wanneer dat jou uitkomt!

GocCab Bike

Fietstaxi voor kinderen

Standnummer: 701

De ideale fietstaxi voor vervoer van en naar naar de BSO, maar ook voor een leuk uitje! Met elektrische trapondersteuning, dus makkelijk bestuurbaar. Een keer proberen? Dat kan op KindVak!

Jonge Sporthelden

Brengt iedereen in beweging!

Standnummer: Netwerkplein

Jonge Sporthelden stimuleert beweging - met hun programma's die makkelijk toegankelijk en praktisch zijn dragen ze bij aan gezonde kinderopvang!

KOVnet Software Kinderopvang

Waar bedrijven, leidsters en ouders blij van worden

Standnummer: 620

Wij bieden een compleet softwarepakket voor uw kinderopvang. Met ouderapp, groepsapp, vervoerslijst + chauffeursapp, etc. Nieuwsgierig? Ga voor Triple-A ondersteuning en overstapservice naar KOVnet!

Het Jonge Kind Centrum

Ouderbetrokkenheid? Het JKC helpt!

Standnummer: 106

De ouder-kind programma's van het JKC zijn makkelijk toegankelijk door de combinatie van plezier maken en doordachte (educatieve) activiteiten. Ook toepasbaar bij Voorschoolse Educatie!

Braspa Professional

Totaalleverancier voor de kinderopvang

Standnummer: 309

Food en non food, van verzorgingsartikelen tot textiel, Braspa biedt een compleet assortiment dat snel bij je bezorgd wordt!

Pebblz training & coaching

Laat kinderen bloeien, door jezelf te blijven ontwikkelen

Standnummer: 530

Met de trainingen van Pebblz heb je plezier, ontwikkel je door middel van unieke werkvormen en kan je het geleerde meteen praktisch toepassen!

MOOi! van John van Neer

Met passie, kennis en vakmanschap

Standnummer: 621 en 623

Mooi, veilig, verantwoord en sfeervol inrichten is de passie van het team van MOOi! van John van Neer. Kom kijken in hun prachtige showroom op de KindVak!

Den Hartog

Alles onder één dak

Standnummer: 105

Den Hartog is de leverancier die met je meedenkt! Met persoonlijke aandacht en flexibiliteit leveren wij niet alleen meubelen, maar ook ontwikkelingsmaterialen, buitenspeelgoed en nog veel meer.

JoePPie Educatief

Met plezier werken aan kinderplezier!

Standnummer: 712

Met veel plezier en zorg werken wij aan een assortiment speelgoed voor kinderopvang, school en zorg. Uniek en voordelig!

KindVak 2022

Dat wil je niet missen!

Registreer je snel

en ontvang onze persoonlijke uitnodiging als een van de eersten!