KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

GoCab

Cycling with kids

GoCab fietstaxi

De GoCab is een speciale elektrische fietstaxi voor kindervervoer. In de GoCab kunnen 8 kinderen veilig vervoerd worden. De GoCab is standaard uitgerust met elektrische trapondersteuning, fietst hierdoor erg licht en is makkelijk bestuurbaar.

Met de elektrische trapondersteuning wordt deze fiets geleverd als smart e-bike. Hierdoor kun je veel informatie over de accu en fiets op afstand bekijken. Je kunt de app bijvoorbeeld gebruiken om fietsroutes te bekijken en te zien waar je fiets geparkeerd staat – dit is vooral goed tegen diefstal. De bediening van de kindertransportfiets is net als bij een normale fiets met een regulier fietsstuur en handremmen.

De GoCab is zeer geschikt voor organisaties die meerdere kinderen willen vervoeren en waarde hechten aan veiligheid, milieu en plezier voor de kinderen. De fiets wordt ingezet als BSO-fiets, als alternatief voor een taxibusje of ander vervoersmiddel om kinderen te vervoeren van bijvoorbeeld de voorschoolse opvang/kinderopvang naar school.

De GoCab is uitvoerig getest en voldoet aan alle wettelijke (veiligheids)eisen om 8 kinderen veilig te vervoeren. Dit heeft de Inspectie Leefomgeving & Transport (ILT) bevestigd. De transportfiets is onder andere zeer nauwkeurig gecontroleerd op de hoge veiligheidseisen, zoals een gescheiden hydraulische remsysteem, waarbij elk onafhankelijk deel altijd sterker is dan de motor en er met de handremmen altijd geremd kan worden.

Optioneel is de GoCab uit te breiden met een overkappingszeil, zodat de kinderen altijd droog zitten.

Ga naar website exposant

Andere exposanten

Sportdocent

Bewegen, sporten en (buiten)spelen tijdens de kinderopvang. Sportdocent biedt: Sportiboxen(materiaalkisten), compleet verzorgde events, sportieve begeleiders en ervaren leidinggevende sportprofessionals

Meer informatie

Uniek Speelprojecten

Verrassende buitenruimtes waar kinderen ontwikkelen en het natuurlijk spelen beleven

Meer informatie

Wesco

Leverancier van onmisbare producten voor alle kinderen!

Meer informatie

Jaamo

De alles in één kinderopvang software

Meer informatie