TooTea

Hét gezonde drankje voor kids waar ze van blijven drinken!

Standnummer: Starterslaantje 5

TooTea heeft speciaal voor kinderen 7 verschillende fruitblends ontwikkeld. Het fruit in de blends zorgt voor de natuurlijke smaken waar kinderen gek op zijn. Ook de herkenbare geuren en volle kleuren van de blends zorgen voor een heerlijke smaakbeleving!

Al onze producten zijn 100% biologisch, vrij van cafeïne en theïne, E-nummers en toegevoegde suikers. TooTea is vegan en volledig vrij van noten. Want kinderen verdienen puur natuur, het beste van het beste!

Onze smaken zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen en zowel warm als koud lekker. In de zomer een heerlijk Ice-TooTea en in de winter een lekker warme TooTea.

Ons doel? Dat kinderen uit zichzelf de gezonde keuze maken omdat het lekkerder is dan de rest. Dat we kinderen keihard horen roepen dat ze TooTea willen!

De voordelen

  • TooTea is 100% biologisch en vrij van theïne, cafeïne, E-nummers, toegevoegde suikers, Vegan en vrij van noten.
  • TooTea is samengesteld en uitgebreid getest voor en door kinderen.
  • Het is vers verpakt weg van de massaproductie.
  • TooTea is zowel warm & koud lekker.
  • Snel en eenvoudig te bereiden.

Benieuwd wie je nog meer gaat tegenkomen?

Albert Heijn Zakelijk & Etos

Boodschappen doen wordt kinderspel!

Standnummer: 101

Boodschappen doe je gemakkelijk bij AH Zakelijk. Naast een uitgebreid assortiment gezonde voeding hebben we ook drogisterijproducten van Etos. Dit alles in 1 bestelling met 1 bezorging en 1 factuur.

Passend voor professionals

Stevig handelen bij echtscheidingssituaties met hart voor het kind.

Standnummer: 113

Zo werk je het liefst, met hart voor het kind. Als ouders uit elkaar zijn of gaan wordt het hart geraakt. Juist dan wil je een veilige en warme plek bieden. Hoe doe je dit voor het kind en de ouders?

Schilte IJsselstein

Dé totaalinrichter voor kinderopvang

Standnummer: 406

Schilte heeft ruim 160 jaar ervaring in inrichting. Een oer-Hollands familiebedrijf gespecialiseerd in het inrichten van kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs.

YOBBwijs Training & Coaching

Samen stapsgewijs wijzer; ambitie en ervaring samen op weg.

Standnummer: Starterslaantje 2

Bij YOBBwijs staan (assistent)leidinggevenden en pedagogisch coaches centraal. Wij zijn er voor de (bege)leiders van kindprofessionals en degene die zich in die richting wil ontwikkelen.

Deron

Deron, Medisch Slaapcomfort voor kinderen

Standnummer: 415

Een fijne slaapplek voor onze kinderen, dit willen we allemaal, daarom hebben wij onze SOOFkids matras ontwikkeld. Waarbij slaapcomfort, hygiëne en veiligheid voor ons een doorslaggevende factor zijn.

CareLyn

Spelen zonder zorgen, al 150.000 kinderen smeren zich in met de zonnebrandcrèmedispensers van CareLyn

Standnummer: 608

CareLyn heeft speciaal voor de kinderopvang ‘Smeren kun je leren’ ontwikkeld. Naast zonnebrandcrème-dispensers is er uitgebreide informatie en voorlichting over het belang van goed insmeren.

deboekentas.nl

Boeken met hoge korting!

Standnummer: Starterslaantje 8

Wij verkopen licht beschadigde én nieuwe boeken. Alle licht beschadigde boeken verkopen we met flinke korting. Deze boeken zijn daarom ideaal voor scholen en kinderdagverblijven!

Kwekmee

Voorleespakketten om spelend te leren

Standnummer: Starterslaantje 6

Kwekmee ontwikkelt volledige voorleespakketten voor het jonge kind om spelend èn ontdekkend te leren. De beschreven activiteiten zijn gekoppeld aan materialen die afgebeeld zijn in het prentenboek.

Van Vliet Duurzaam Hout

Van Vliet Duurzaamhout: eerlijk hout van dichtbij

Standnummer: 324

Spelenderwijs leren en ontdekken, dat gun je ieder kind. Bij Van Vliet Duurzaamhout realiseren wij groene buitenruimtes en maken wij natuurlijk spelen mogelijk op iedere school en kinderopvang.

B-boo baby & lifestyle

Meyco maakt mooi bereikbaar; ontwikkelt kwalitatieve & betaalbare collecties die perfect combineren.

Standnummer: 416

Heb je wensen om een eigen private label collectie te ontwikkelen? Of wil je grote verpakkingseenheden ontvangen? Bezoek dan onze stand voor een voorstel op maat. Meyco maakt mooi bereikbaar.

KindVak 2022

Dat wil je niet missen!

Registreer je snel

en ontvang onze persoonlijke uitnodiging als een van de eersten!