KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

Het Nederlandse Rode Kruis

Specialist in EHBO voor het onderwijs en kinderopvang

Hulp aan mensen in nood. Daar kent iedereen het Rode Kruis van. Maar wist je ook dat we een uitgebreid aanbod EHBO-cursussen hebben. Van basisschoolleerling tot professionals in de kinderopvang, iedereen is bij ons welkom om meer over EHBO te leren. Want hoe meer mensen weten wat te doen in geval van nood, hoe groter de hulpbereidheid wordt om echt te handelen en elkaar te helpen.

Kinderopvang
Werken met kleine kinderen kan uitdagend zijn, een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet jij wat je moet doen in geval van nood? Met onze EHBO-cursus aan baby’s en kinderen, die is goedgekeurd voor de wet IKK, leer je alle theorie en vaardigheden aan om te helpen. Je bepaalt zelf hoe je leert, klassikaal of een combinatie tussen online en klassikaal. Zo heb je in 1 dag een EHBO-certificaat op zak.

Basisonderwijs
Naast volwassenen richten wij ons ook op kinderen, want jong geleerd is oud gedaan. Ook kinderen kunnen hele adequate hulpverleners zijn. Met het gratis lesmateriaal ‘HELP! EHBO-skills voor jou’ leren leerlingen zelfstandig allerlei EHBO-skills. Van 112 bellen tot brandwonden behandelen. Voor het oefenen van de praktijk in de klas kun je een EHBO-gastles aanvragen. Ben je leerkracht en wil je zelf EHBO-kennis op doen, volg dan samen met je team een EHBO-cursus bij jullie op locatie.

Ga naar website exposant

Andere exposanten

VIAVIA Bike

Dé loopfiets uit Nederland, gemaakt voor generatie op generatie

Meer informatie

JeP kids

Inspired by magic and fun with love for kids

Meer informatie

Heutink

Totaalleverancier voor de kinderopvang en het onderwijs

Meer informatie

Spillz

Schoonmaakapparatuur voor snelle, gemakkelijke en effectieve reiniging

Meer informatie