idverde

Hun toekomst begint hier

Standnummer: 616

Onze specialisten weten precies hoe we groene ontmoetingsplaatsen voor sport, spel en ontspanning uitdagend en inspirerend maken voor leerlingen en leerkrachten. Wat we ontwerpen, realiseren en onderhouden is altijd veilig, functioneel en duurzaam.

idverde NL (idverde Advies, idverde Bomendienst en idverde Realisatie) is een gevestigde naam in de groensector  en lid van de internationale idverde groep. Met ruim 500 medewerkers werken wij vanuit een twintigtal locaties.

Benieuwd wie je nog meer gaat tegenkomen?

Kinderopvangshop

Totaalinrichter kinderopvang

Standnummer: 406

Een totaalpakket verzorgen voor de inrichting van kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangcentra en overige kind gerelateerde omgevingen: dat is waar de Kinderopvangshop voor staat.

Helder en Van Pas

Wij zijn Helder & van Pas!

Standnummer: 115

Tijdens onze werkzaamheden adviseren, inspireren en versterken wij organisaties en deelnemers in hun eigen ontwikkeling. Wij geloven in ontwikkelen door gewoon te doen!

Staffforkids

Werkgeluk in de kinderopvang

Standnummer: 416

Staffforkids begeleidt kinderopvangprofessionals naar de baan of opdracht die ECHT helemaal bij ze past. Vaste baan, flexwerk, zzp of interim: wij regelen het werk waar jij werkgelukkig van wordt!

Van Kekem Fruit

Dé fruit – en groentespecialist voor de kinderopvang

Standnummer: 418

Van Kekem Fruit stimuleert het gebruik van gevarieerde en seizoensgebonden fruit en groenten binnen gezonde kinderopvangorganisaties. Rechtstreeks uit eigen Planet-proof gecertificeerde boomgaarden!

Expertgroep Ontwikkelingsvoorsprong

Ontwikkelingsvoorsprong!

Standnummer: Netwerkplein

We helpen professionals bij het signaleren en begeleiden van het kind met ontwikkelingsvoorsprong.

De Beleving interieur en meer

Maatwerk interieur voor groot en klein

Standnummer: 704

Wij ontwerpen en maken interieurs op maat voor ruimtes waarin grote en kleine mensen werken, leren, spelen en ontmoeten. Inspiratie nodig? Zien dat het anders kan? Zien we je bij ons aan tafel?

Eelco Koppelaar

De kracht van een speels ontwerp!

Standnummer: 634

Als ontwerp- en adviesbureau geven we vorm en inhoud aan ruimte voor spelen, bewegen en ontmoeten. Het team van Eelco Koppelaar zit hiervoor vol met creatieve en speelse ideeën.

Wesco

Leverancier van onmisbare producten voor alle kinderen!

Standnummer: 628

Sinds 1975 creëren en selecteren wij educatieve en ludieke producten die de groei van kinderen van 0 tot 10 jaar ondersteunen.

Tadaah

Freelancers in de kinderopvang

Standnummer: 606

Tadaah is het grootste platform in de kinderopvang waar organisaties en freelance PM’ers elkaar vinden. Ruim 2.000 freelancers doen dagelijks vele honderden diensten op 2.500 verschillende locaties.

de Rolf groep

Totaalleverancier met hart voor leren

Standnummer: 706

Je hebt het mooiste werk van de wereld. Wij helpen je verder. Wil je weten hoe we dat doen? Bezoek onze stand!

KindVak 2022

Dat wil je niet missen!

Registreer je snel

en ontvang onze persoonlijke uitnodiging als een van de eersten!