KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

Jaamo

De alles in één kinderopvang software

Beter overzicht, meer contact, minder zorgen
Jaamo is online software voor de kinderopvang dat u in staat stelt uw gehele bedrijfsvoering vanuit één omgeving uit te voeren. Veilig en efficiënt.

Overzichtelijk kinderen & personeel inplannen
Kinderen en personeel inplannen wordt met de kinderopvang software Jaamo erg gemakkelijk en overzichtelijk. Het systeem neemt u zoveel mogelijk werk uit handen door herhalende werkzaamheden te standaardiseren. Uiteraard behoudt u de flexibiliteit om alles te wijzigen en last-minute aanpassingen door te voeren.

Geautomatiseerd factureren
Met ons facturatiesysteem houdt u overzicht op alle financiële transacties. Elke periode worden alle facturen klaargezet, die u alleen maar hoeft te controleren. Alle klanten ontvangen op het juiste moment hun facturen en alle SEPA exports worden automatisch naar u verstuurd.

Direct contact tussen ouders & medewerkers
Uiteindelijk draait kinderopvang om het kind en de ouders. Jaamo heeft als doel om de dienstverlening naar en relatie met ouders te versterken. Het ouderportaal biedt ouders de gelegenheid de activiteiten van hun kind te volgen en direct in contact te komen met de groep van hun kind.

Efficiënt en foutloos inschrijven
Inzicht in rapportage & managementinformatie

Inschrijvingen & wachtlijsten beheren
U kunt het inschrijfsysteem van Jaamo koppelen aan uw bestaande website. Het inschrijfproces is volledig geautomatiseerd, zodat ouders zich direct kunnen aanmelden. Zij worden vervolgens bij elke stap geholpen – van introductiegesprek tot contractafhandeling. Wanneer de inschrijving compleet is, wordt deze ofwel direct verwerkt in de kinderopvang software, ofwel verstuurd naar de wachtlijst.

Ga naar website exposant

Andere exposanten

VIAVIA Bike

Dé loopfiets uit Nederland, gemaakt voor generatie op generatie

Meer informatie

JeP kids

Inspired by magic and fun with love for kids

Meer informatie

Heutink

Totaalleverancier voor de kinderopvang en het onderwijs

Meer informatie

Spillz

Schoonmaakapparatuur voor snelle, gemakkelijke en effectieve reiniging

Meer informatie