KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

Overschoen-Kampioen

Overschoen-Kampioen voor innovatieve duurzame overschoenen

Overschoen-Kampioen voor duurzame Overschoenen:
Een Stap in de Richting van een Duurzamere Wereld

In een wereld waarin de roep om duurzaamheid luider klinkt dan ooit tevoren, zijn duurzame overschoenen een kleine maar belangrijke stap in de richting van een groenere en meer milieuvriendelijke toekomst. Het lijkt misschien een bescheiden verandering, maar deze kleine accessoires kunnen een grote impact hebben op ons milieu en onze samenleving.

Bescherming voor ons kostbare ecosysteem
Als individuen en bedrijven moeten we streven naar duurzame oplossingen die ons ecosysteem beschermen. Duurzame overschoenen kunnen helpen bij het verminderen van de ecologische voetafdruk, aangezien ze herbruikbaar zijn en de levensduur verlengen. Minder vaak hoeven te vervangen, betekent minder productie, minder grondstoffen en minder afval.  Stop daarom met plastic wegwerp overschoenen!

Duurzaamheid voor onze portemonnee
Naast de voordelen voor het milieu, zijn duurzame overschoenen ook voordelig voor onze portemonnee. Door te investeren in deze schoenhoesjes besparen we geld op de lange termijn, omdat we minder vaak nieuwe  hoeven te kopen. Het is een win-winsituatie: we verminderen onze impact op de planeet en besparen geld in onze eigen zakken.

Bewustwording creëren
Door duurzame overschoenen te dragen en te promoten, dragen we bij aan het creëren van bewustwording over duurzaamheid. We inspireren anderen om ook stappen te zetten in de richting van een groenere levensstijl. Kleine veranderingen kunnen leiden tot grote verschuivingen in onze maatschappij, en duurzame overschoenen zijn een tastbaar voorbeeld van hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen.

Ga naar website exposant

Andere exposanten

Kinderopvangshop

De totaalinrichter voor kinderopvang en onderwijs

Meer informatie

Sentipure, in samenwerking met OnlyBaby

Meer informatie

Kameleon100

Laat je inspireren door de krachtige pedagogiek van Reggio Emilia

Meer informatie

Apetito B.V.

Een lekker evenwichtig menu, speciaal voor kinderen

Meer informatie