UkIQ

Peergroup, Mindset en uitdaging

Standnummer: NW003

Wil jij meer weten over baby’s en peuters met een ontwikkelingsvoorsprong? Dan ben je bij ukIQ aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in deze speciale groep kinderen en nemen je graag mee op een gesprek in onze stand. Wat zijn de peilers van onze visie? Peergroup, Mindset en Uitdaging. In die volgorde. 

De basis van onze opleiding is de bestseller Bijdehante baby’s en pittige peuters. Het enige boek dat wetenschappelijk onderbouwd is, de xl-leren lijst en praktische handvatten geeft. Ontmoet de auteur van dit boek op de stand!

Peergroup
Kinderen met een voorsprong lopen minsten 6 maanden voor op hun leeftijdgenoten. Door deze kinderen tijdig met elkaar in contact te brengen zorg je ervoor dat ze niet het gevoel ontwikkelen alleen in de wereld te staan.

Mindset
Veel kinderen met een voorsprong hebben een zwakke mindset hebben en daarom besteden we daar binnen ukIQ aandacht aan. Door te signaleren en hen te helpen langzamerhand stappen te zetten buiten hun comfortzone.

Uitdaging
Uitdaging is nodig, ook voor jonge kinderen. Die uitdaging zit hem vooral in het programma dat aangepast is aan het ontwikkelingsniveau van het kind. Wil je weten hoe, kom dan langs in onze stand.

Benieuwd wie je nog meer gaat tegenkomen?

Wesco

Leverancier van onmisbare producten voor alle kinderen!

Standnummer: 628

Sinds 1975 creëren en selecteren wij educatieve en ludieke producten die de groei van kinderen van 0 tot 10 jaar ondersteunen.

Tadaah

Freelancers in de kinderopvang

Standnummer: 606

Tadaah is het grootste platform in de kinderopvang waar organisaties en freelance PM’ers elkaar vinden. Ruim 2.000 freelancers doen dagelijks vele honderden diensten op 2.500 verschillende locaties.

de Rolf groep

Totaalleverancier met hart voor leren

Standnummer: 706

Je hebt het mooiste werk van de wereld. Wij helpen je verder. Wil je weten hoe we dat doen? Bezoek onze stand!

Uitgeverij Zwijsen

Educatief ontdekken op kinderopvang, school en thuis!

Standnummer: 108b

Al 175 jaar is Uitgeverij Zwijsen de toonaangevende uitgever in de kinderopvang en in het basisonderwijs. Onze educatieve producten voor thuis ondersteunen kinderen bij het ontdekken van de wereld.

Sportdocent Kinderopvang

Meer sport en spel op uw BSO!

Standnummer: 610

De BSO is dé plek om buitenspelen te organiseren voor kinderen. Leuk, leerzaam en goed voor hun ontwikkeling. Sportdocent Kinderopvang geeft uw locatie een kwalitatieve impuls binnen uw beweegaanbod.

Telesuper

In één keer klaar met boodschappen

Standnummer: 414

Bij Telesuper bestel je niet alleen alle dagelijkse boodschappen, maar ook verse kidsproof maaltijden, knutsel- en feestartikelen en flessenborstels, hoeslakentjes en schoenovertrekken.

Saled LED verlichting BV

LED verlichting voor scholen

Standnummer: 600

Voor LED verlichting bent u bij Saled aan het juiste adres. Wij leveren complete armaturen maar ook retrofit lichtbronnen die in bestaande armaturen passen. Saled is uw partner in duurzaamheid!

idverde

Hun toekomst begint hier

Standnummer: 616

Specialist in het ontwerpen en realiseren van groene ontmoetingsplaatsen voor sport, spel en ontspanning!

Jumbo

Wij hebben een groots assortiment voor de kinderopvang

Standnummer: 315

Bestel bij Jumbo voortaan online alles voor jouw kinderopvang. Voor de lunch of tussendoortjes, maar ook alles voor de verzorging van kinderen. Wij bezorgen het allemaal wanneer dat jou uitkomt!

GocCab Bike

Fietstaxi voor kinderen

Standnummer: 701

De ideale fietstaxi voor vervoer van en naar naar de BSO, maar ook voor een leuk uitje! Met elektrische trapondersteuning, dus makkelijk bestuurbaar. Een keer proberen? Dat kan op KindVak!

KindVak 2022

Dat wil je niet missen!

Registreer je snel

en ontvang onze persoonlijke uitnodiging als een van de eersten!