UkIQ

Peergroup, Mindset en uitdaging

Standnummer: NWP04

Wil jij meer weten over baby’s en peuters met een ontwikkelingsvoorsprong? Dan ben je bij ukIQ aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in deze speciale groep kinderen en nemen je graag mee op een gesprek in onze stand. Wat zijn de peilers van onze visie? Peergroup, Mindset en Uitdaging. In die volgorde. 

De basis van onze opleiding is de bestseller Bijdehante baby’s en pittige peuters. Het enige boek dat wetenschappelijk onderbouwd is, de xl-leren lijst en praktische handvatten geeft. Ontmoet de auteur van dit boek op de stand!

Peergroup
Kinderen met een voorsprong lopen minsten 6 maanden voor op hun leeftijdgenoten. Door deze kinderen tijdig met elkaar in contact te brengen zorg je ervoor dat ze niet het gevoel ontwikkelen alleen in de wereld te staan.

Mindset
Veel kinderen met een voorsprong hebben een zwakke mindset hebben en daarom besteden we daar binnen ukIQ aandacht aan. Door te signaleren en hen te helpen langzamerhand stappen te zetten buiten hun comfortzone.

Uitdaging
Uitdaging is nodig, ook voor jonge kinderen. Die uitdaging zit hem vooral in het programma dat aangepast is aan het ontwikkelingsniveau van het kind. Wil je weten hoe, kom dan langs in onze stand.

Benieuwd wie je nog meer gaat tegenkomen?

Albert Heijn Zakelijk & Etos

Boodschappen doen wordt kinderspel!

Standnummer: 101

Boodschappen doe je gemakkelijk bij AH Zakelijk. Naast een uitgebreid assortiment gezonde voeding hebben we ook drogisterijproducten van Etos. Dit alles in 1 bestelling met 1 bezorging en 1 factuur.

Passend voor professionals

Stevig handelen bij echtscheidingssituaties met hart voor het kind.

Standnummer: 113

Zo werk je het liefst, met hart voor het kind. Als ouders uit elkaar zijn of gaan wordt het hart geraakt. Juist dan wil je een veilige en warme plek bieden. Hoe doe je dit voor het kind en de ouders?

Schilte IJsselstein

Dé totaalinrichter voor kinderopvang

Standnummer: 406

Schilte heeft ruim 160 jaar ervaring in inrichting. Een oer-Hollands familiebedrijf gespecialiseerd in het inrichten van kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs.

TooTea

Hét gezonde drankje voor kids waar ze van blijven drinken!

Standnummer: Starterslaantje 5

Onze missie is: Gezonde voeding en dranken toegankelijk maken voor elk kind in Nederland. Gezond moet lekker zijn en makkelijk verkrijgbaar. Want dán maak je de keuze ook sneller.

YOBBwijs Training & Coaching

Samen stapsgewijs wijzer; ambitie en ervaring samen op weg.

Standnummer: Starterslaantje 2

Bij YOBBwijs staan (assistent)leidinggevenden en pedagogisch coaches centraal. Wij zijn er voor de (bege)leiders van kindprofessionals en degene die zich in die richting wil ontwikkelen.

Deron

Deron, Medisch Slaapcomfort voor kinderen

Standnummer: 415

Een fijne slaapplek voor onze kinderen, dit willen we allemaal, daarom hebben wij onze SOOFkids matras ontwikkeld. Waarbij slaapcomfort, hygiëne en veiligheid voor ons een doorslaggevende factor zijn.

CareLyn

Spelen zonder zorgen, al 150.000 kinderen smeren zich in met de zonnebrandcrèmedispensers van CareLyn

Standnummer: 608

CareLyn heeft speciaal voor de kinderopvang ‘Smeren kun je leren’ ontwikkeld. Naast zonnebrandcrème-dispensers is er uitgebreide informatie en voorlichting over het belang van goed insmeren.

deboekentas.nl

Boeken met hoge korting!

Standnummer: Starterslaantje 8

Wij verkopen licht beschadigde én nieuwe boeken. Alle licht beschadigde boeken verkopen we met flinke korting. Deze boeken zijn daarom ideaal voor scholen en kinderdagverblijven!

Kwekmee

Voorleespakketten om spelend te leren

Standnummer: Starterslaantje 6

Kwekmee ontwikkelt volledige voorleespakketten voor het jonge kind om spelend èn ontdekkend te leren. De beschreven activiteiten zijn gekoppeld aan materialen die afgebeeld zijn in het prentenboek.

Van Vliet Duurzaam Hout

Van Vliet Duurzaamhout: eerlijk hout van dichtbij

Standnummer: 324

Spelenderwijs leren en ontdekken, dat gun je ieder kind. Bij Van Vliet Duurzaamhout realiseren wij groene buitenruimtes en maken wij natuurlijk spelen mogelijk op iedere school en kinderopvang.

KindVak 2022

Dat wil je niet missen!

Registreer je snel

en ontvang onze persoonlijke uitnodiging als een van de eersten!