KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

Sportvanen.nl

Kinderen – Veiligheid – Schoolhesjes – Sportvanen.nl

Schoolhesjes bedrukken bij Sportvanen

Op zoek naar een eenvoudige en betaalbare manier om kinderen op te laten vallen tijdens schooluitjes, sportevenementen of gewoon tijdens het dagelijkse spelen? Ontdek de felgekleurde hesjes van Sportvanen.nl, perfect geschikt voor scholen, kinderdagverblijven en sportverenigingen. Onze topkwaliteit hesjes bieden niet alleen extra veiligheid, maar laten kinderen er ook verzorgd uitzien terwijl ze opvallen in de menigte.

Bij Sportvanen.nl nemen we kwaliteit zeer serieus. Met 35 jaar ervaring in het vak, produceren we 90% van onze hesjes zelf, uitsluitend met de beste materialen. Door hoogwaardige bedrukkingstechnieken te gebruiken, blijven de prints langdurig zichtbaar, zelfs na herhaaldelijk wassen. Onze hesjes worden met trots vervaardigd in Twente, in samenwerking met lokale vormgevers.

Met meer dan 50 verschillende kleuren en 4 modellen om uit te kiezen, bieden onze hesjes een scala aan mogelijkheden voor scholen, naschoolse opvang en kinderdagverblijven. Van peuter/kleuter tot en met groot volwassenen (van XXS t/m XXL), wij bieden alle combinaties aan, inclusief opdruk in één kleur tot Full Colour, voor zowel de voor- als achterkant van de hesjes. Bij Sportvanen.nl streven wij naar het leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken, omdat we geloven dat elk kind het verdient om gezien te worden.

Ga naar website exposant

Andere exposanten

Interactive X-Wall

Bewegend leren leuker en makkelijker met X-Wall

Meer informatie

idverde

Samen met u geven we uw buitenruimte meerwaarde met groen!

Meer informatie

Mad Science

Inspireer, heb plezier en maak verschil

Meer informatie

Opvoeden is Teamsport

Samen staan we sterker en maken we het verschil!

Meer informatie