KOVnet Software Kinderopvang

Waar bedrijven, leidsters en ouders blij van worden

Standnummer: 620

KOVnet software voor de kinderopvang heeft een totaaloplossing voor facturatie, planning, roosters en debiteurenbeheer. Om onze dienstverlening compleet te maken bieden we onze klanten livechat tussen ouder en groep, ouderapp, groepsapp en – als eerste in Nederland – vervoersplanning met eigen chauffeursapp! Dit in combinatie met uitstekende gebruiksvriendelijkheid en klantondersteuning.

In het tevredenheidsonderzoek van 2020 geeft 93% van de respondenten een 9 of hoger voor de klantenservice, scoort de software een 8.5 voor gebruiksvriendelijkheid  en zouden allen KOVnet aanbevelen. In Google worden we hiervoor beloond met 5-sterren reviews. Nieuwsgierig? Ga voor een goed totaalpakket met Triple-A ondersteuning en vraag naar onze overstapservice.

Benieuwd wie je nog meer gaat tegenkomen?

Kinderopvangshop

Totaalinrichter kinderopvang

Standnummer: 406

Een totaalpakket verzorgen voor de inrichting van kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangcentra en overige kind gerelateerde omgevingen: dat is waar de Kinderopvangshop voor staat.

Helder en Van Pas

Wij zijn Helder & van Pas!

Standnummer: 115

Tijdens onze werkzaamheden adviseren, inspireren en versterken wij organisaties en deelnemers in hun eigen ontwikkeling. Wij geloven in ontwikkelen door gewoon te doen!

Staffforkids

Werkgeluk in de kinderopvang

Standnummer: 416

Staffforkids begeleidt kinderopvangprofessionals naar de baan of opdracht die ECHT helemaal bij ze past. Vaste baan, flexwerk, zzp of interim: wij regelen het werk waar jij werkgelukkig van wordt!

Van Kekem Fruit

Dé fruit – en groentespecialist voor de kinderopvang

Standnummer: 418

Van Kekem Fruit stimuleert het gebruik van gevarieerde en seizoensgebonden fruit en groenten binnen gezonde kinderopvangorganisaties. Rechtstreeks uit eigen Planet-proof gecertificeerde boomgaarden!

Expertgroep Ontwikkelingsvoorsprong

Ontwikkelingsvoorsprong!

Standnummer: Netwerkplein

We helpen professionals bij het signaleren en begeleiden van het kind met ontwikkelingsvoorsprong.

De Beleving interieur en meer

Maatwerk interieur voor groot en klein

Standnummer: 704

Wij ontwerpen en maken interieurs op maat voor ruimtes waarin grote en kleine mensen werken, leren, spelen en ontmoeten. Inspiratie nodig? Zien dat het anders kan? Zien we je bij ons aan tafel?

Eelco Koppelaar

De kracht van een speels ontwerp!

Standnummer: 634

Als ontwerp- en adviesbureau geven we vorm en inhoud aan ruimte voor spelen, bewegen en ontmoeten. Het team van Eelco Koppelaar zit hiervoor vol met creatieve en speelse ideeën.

Wesco

Leverancier van onmisbare producten voor alle kinderen!

Standnummer: 628

Sinds 1975 creëren en selecteren wij educatieve en ludieke producten die de groei van kinderen van 0 tot 10 jaar ondersteunen.

Tadaah

Freelancers in de kinderopvang

Standnummer: 606

Tadaah is het grootste platform in de kinderopvang waar organisaties en freelance PM’ers elkaar vinden. Ruim 2.000 freelancers doen dagelijks vele honderden diensten op 2.500 verschillende locaties.

de Rolf groep

Totaalleverancier met hart voor leren

Standnummer: 706

Je hebt het mooiste werk van de wereld. Wij helpen je verder. Wil je weten hoe we dat doen? Bezoek onze stand!

KindVak 2022

Dat wil je niet missen!

Registreer je snel

en ontvang onze persoonlijke uitnodiging als een van de eersten!