KindVak 2024
Als pers aanwezig zijn?
Meld je aan

Het vakevent voor professionals uit kinderopvang en primair onderwijs

KindVak, als werken met kinderen je vak is!

KindVak is hét overkoepelende vakevent voor alle professionals die werken met kinderen tot 12 jaar.

Sinds 1995 biedt KindVak een compleet overzicht aan kennis, producten en diensten. Waar het programma in de beginjaren vooral gericht was op professionals uit kinderopvang en peuterzalen, is KindVak zich geleidelijk aan gaan richten op thema’s die van belang zijn voor directies en medewerkers uit het primair onderwijs en jeugdzorg. De uitbreiding van het kennisprogramma middels workshops, seminars en congressen zorgde ervoor dat KindVak zich meer en meer ontwikkelde tot een compleet kennis-event voor alle professionals die werken met kinderen.

We kijken terug op een geslaagde editie van KindVak in september 2022. Klik hier voor een verslag en terugblik van deze beurs.
De nieuwe editie vindt plaats op 19, 20 en 21 september 2024. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u aan via onderstaande link en wij zullen u te zijner tijd een perskaart sturen en ontvangen u dan graag op onze organisatie stand onder het genot van een kop koffie.

Pers / exposanten materiaal

Hier te downloaden, banners en het logo met de nieuwe datum en de nieuwe pay off!

 

Wilt u als pers ons logo plaatsen bij een artikel of op uw website? Graag horen wij dit van te voren. Wilt u  als exposant uw deelname promoten op uw eigen website of in uw nieuwsbrief?  In de download vindt u meerdere banners en een logo wat u hiervoor kunt gebruiken!

KindVak 2024

Blijf op de hoogte!

Meld je snel aan

en je ontvangt het laatste nieuws