Redactie

KindVak Magazine

De bijdragen in KindVak Magazine komen uit de branche, geschreven door onze vaste redactie en gast redacteuren. Het magazine focust op de verhalen achter de nieuwsfeiten. Wij brengen niet alleen het nieuws, maar juist wat jij er als professional mee kan of moet.

 

Onderstaand stellen we graag onze vaste redactie aan je voor!

 

Aart Verschuur

Aart is sinds januari 2019 hoofdredacteur bij tijdschrift Kindcentrum BBMP en ruim 30 jaar free lance journalist, veelal in de sector kinderopvang en onderwijs.

 

Hij schrijft regelmatig voor KindVak Magazine beschouwende artikelen met een praktische toepassing. Door zijn jarenlange ervaring als journalist in het werkveld van kinderopvang en primair onderwijs, is hij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, die hij graag met ons deelt.

 

Wil je meer van Aart’s werk lezen, kijk dan eens bij BBMP!

Meersocial

Wendy Meerbeek

Wendy Meerbeek is communicatie, marketing en contentmaker binnen de kinderopvang, onderwijs en zorg.

 

“Met mijn passie voor schrijven heb ik altijd de droom gehad om een eigen communicatiebureau te beginnen. Mijn ruime werkervaring als redacteur, marketing- en communicatieprofessional en leidinggevende neem ik mee in de opdrachten die ik doe. Een tas vol bagage die ik graag wil delen.”

 

En sinds een jaar schrijft ze vanuit haar ervaring ook voor KindVak Magazine. Wendy schrijft verhalen uit het hart, over mensen en hun wensen en ervaringen. Naast haar bijdrage aan ons magazine brengt zij zelf haar eigen magazine over tweelingen uit: Tweelingmama Magazine.

Trainer, coach en adviseur

Mireille David


Mireille is trainer en coach binnen het onderwijs, de kinderopvangsector en het welzijnswerk. In KindVakmagazine zijn meerdere artikelen van haar verschenen en Mireille maakt onderdeel uit van de redactie- en adviesraad voor de KindVak.

In 2020 schreef zij het boek De gelukkige pm’er, dat tijdens de KindVak aan zo’n 5000 bezoekers overhandigd is.

Mireille: “Ik vind het een eer dat ik door de organisatie gevraagd ben, om ook voor de komende editie van KindVak een boek te schrijven. Dit is De gezonde pm’er geworden. Hopelijk wordt dit boek, nu in een mooie kleureneditie, net zo enthousiast ontvangen als in 2020!”

Pedagogisch professional en freelance redacteur

Sanne Kuipers


Sanne is al meer dan tien jaar werkzaam in de kinderopvang. Ooit begon ze bij een kleinschalig kinderdagverblijf en na een verhuizing werkt ze nu bij een grote organisatie. Sanne werkt voornamelijk op de naschoolse opvang en doet dit met ontzettend veel plezier.

Daarnaast heeft ze een grote passie voor de Nederlandse taal. Als freelance journalist schrijft ze voor verschillende vakbladen, websites en magazines. Ieder kwartaal verschijnt er een column van haar in KindVak Magazine. Zaken die ze meemaakt als pedagogisch professional geeft Sanne op een prikkelende wijze weer. De kinderen blijven haar altijd verbazen, verrassen of maken haar aan het lachen. Sanne weet daar als geen ander over te vertellen.