Redactie

KindVakMagazine

KindVak Magazine verschijnt vier keer per jaar digitaal en een keer in print: de beursspecial. De digitale versie wordt verspreid onder ca 20.000 professionals in de kinderopvang en primair onderwijs. De printversie heeft een oplage van ca 40.000 en wordt uitgedeeld op de beurs aan de bezoekers en vooraf verstuurd naar ca 20.000 scholen en kinderopvanglocaties. Daarnaast gaat hij als bijsluiter bij een aantal toonaangevende bladen in de markt mee.

 

De bijdragen in KindVak Magazine komen uit de branche, geschreven door onze vaste redactie en gast redacteuren. Het magazine focust op de verhalen achter de nieuwsfeiten. Wij brengen niet alleen het nieuws, maar juist wat jij er als professional mee kan of moet.

 

Onderstaand stellen we graag onze vaste redactie aan je voor!40

 

Aart Verschuur

Aart is sinds januari 2019 hoofdredacteur bij tijdschrift Kindcentrum BBMP en ruim 30 jaar free lance journalist, veelal in de sector kinderopvang en onderwijs.

 

Hij schrijft regelmatig voor KindVak Magazine beschouwende artikelen met een praktische toepassing. Door zijn jarenlange ervaring als journalist in het werkveld van kinderopvang en primair onderwijs, is hij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, die hij graag met ons deelt.

 

Wil je meer van Aart’s werk lezen, kijk dan eens bij BBMP!

Meersocial

Wendy Meerbeek

Wendy Meerbeek is communicatie, marketing en contentmaker binnen de kinderopvang, onderwijs en zorg.

 

“Met mijn passie voor schrijven heb ik altijd de droom gehad om een eigen communicatiebureau te beginnen. Mijn ruime werkervaring als redacteur, marketing- en communicatieprofessional en leidinggevende neem ik mee in de opdrachten die ik doe. Een tas vol bagage die ik graag wil delen.”

 

En sinds een jaar schrijft ze vanuit haar ervaring ook voor KindVak Magazine. Wendy schrijft verhalen uit het hart, over mensen en hun wensen en ervaringen. Naast haar bijdrage aan ons magazine brengt zij zelf haar eigen magazine over tweelingen uit: Tweelingmama Magazine.

CED Groep

Mireille David

Mireille David is senior innovatie- en organisatieadviseur bij de CED Groep.

“Mijn werkzaamheden bij de CED-Groep zijn erg breed. Ik verzorg o.a. trainingen voor leerkrachten in het basisonderwijs en voor pedagogisch medewerkers werkzaam op kinderdagverblijven of de bso.

Daarnaast adviseer ik gemeenten op het gebied van de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE), organiseer ik congressen en verzorg de nieuwsbrieven vanuit de unit Het jonge kind. Ook houd ik de website rondom het werken met jonge kinderen up to date, ben ik accountmanager voor een grote regio en coach nieuwe collega’s.

Daarnaast ben ik lid van de redactie- en adviesraad voor de KindVak en heb ik in 2020 het boek De gelukkige pm’er geschreven, wat op de beurs aan alle bezoekers is gegeven.”