KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

Samen maken we het verschil!

Duur
50 minuten
Ruimte
Workshopruimte 3
Workshopgever
Opvoeden is Teamsport

Iedereen wil dat een kind lekker in zijn vel zit, maar hoe bereik je dat? Als dit niet vanzelfsprekend is en we ons onmachtig voelen zijn betrokken partijen vaak zoekend en wijst men naar elkaar. 

In de workshop nemen we jullie mee hoe de basishouding van Verbindend Gezag® jou helpt om te dé escaleren, vanuit rust te begrenzen, achter het gedrag te blijven kijken en de verbinding te versterken met de ander, juist ook als het moeilijk wordt.

Door steun van elkaar blijven professionals en teams in hun kracht. We gaan van praten naar doen en van een eigen eilandje naar verbinding! Dit komt ouders en kinderen ten goede! Bouw je mee?   

Sprekers
Debby Kessels en Almy Jansen, beiden trainer en coach vanuit Verbindend Gezag®& Geweldloos Verzet en Traumasensitief handelen. Als bruggenbouwers staat voor ons verbinding centraal tussen ouders, hulpverlening, scholen en kinderopvang. Onze missie is professionals in hun kracht zetten zodat zij vervolgens ouders in hun kracht kunnen zetten. Daarnaast werken we zelf ook nog met gezinnen waar veel onmacht en onveiligheid speelt.

Schrijf je in