KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

Verzuimreductie & vitaliteit

Duur
50 minuten
Ruimte
Workshopruimte 3
Workshopgever
Verzuimkracht

Tijdens deze workshop vertellen wij meer over verzuim(management), vitaal leiderschap, gedragsbeïnvloeding en preventie.

Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat pedagogisch medewerkers meer de regie pakken en verantwoordelijkheid nemen voor het maken van gezonde keuzes met betrekking tot vitaliteit? We geven meer inzicht in de verzuimproblematiek in de kinderopvang, hoe je een goed gesprek voert gericht op verzuimreductie en uiteraard hoe verzuim te beïnvloeden en soms zelfs te voorkomen is.

Samen worden we beter en dat gunnen we iedere (kinderopvang) organisatie. ❤️

Sprekers
Kim Helmer (mede-eigenaar Verzuimkracht B.V.) heeft een achtergrond in de strategische HRM en heeft zich altijd begeven op het snijvlak van ontwikkeling van mens (gedrag) en organisatie (cultuur). De afgelopen jaren is haar focus steeds meer komen te liggen op de thema’s: verbinding, vitaliteit en ondernemen. Kim richt zich dan ook op “vanuit verbinding vitaal zijn en ondernemen”.

Sanne Kramer (mede-eigenaar Verzuimkracht B.V.) heeft één doel en dat is het ziekteverzuim verlagen en de regie teruggeven aan de organisatie. Gesprekstechnieken toepassen en het activeren van medewerkers is haar specialisatie. Daarnaast is zij een specialist op het gebied van verzuimmanagement en wet verbetering poortwachter.

Schrijf je in