KindVak Magazine
Het vakblad als kinderen je vak zijn!

Lees nu het KindVak Magazine!

Het vakblad KindVak Magazine is een digitaal medium dat het gesprek aangaat met jou als professional. Openhartige verhalen uit de praktijk, prikkelende columns van deskundigen en inzichtelijke interviews over actuele zaken binnen het primair onderwijs, de jeugdzorg en de kinderopvang, brengen de transitie en transformatie binnen het sociale domein in beeld.

KindVak Magazine – inmiddels aan toe aan jaargang 6 – verschijnt 4 x per jaar en wordt digitaal verspreid onder 20.000 professionals in Nederland en België. Elke editie van het magazine gewoon in je mailbox ontvangen? Abonneer je gratis door je in te schrijven voor de KindVak nieuwsbrief.

KindVak Magazine september 2022KindVak Magazine mei 2022KindVak Magazine januari 2022KindVak Magazine oktober 2021KindVak Magazine juni 2021KindVak Magazine april 2021KindVak Magazine januari 2021KindVak Magazine september 2020KindVak Magazine januari 2020Over KindVak nieuws

KindVak werkt met een aantal vaste redacteuren, die ons redactieteam vormen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar gastredacteuren.

De verantwoording voor ingebrachte teksten liggen bij de auteurs van deze teksten.

Het redactieteam van KindVak

Adverteren in KindVak Magazine?

We nemen graag de mogelijkheden met je door. 

Eerdere edities lezen?

Kan je geen genoeg krijgen van KindVak Magazine. Dat hoeft ook niet! Je kan ze allemaal nog eens rustig nalezen in ons archief.


Lees alle KindVak Magazines op je eigen tempo.

Wist je dat...

KindVak magazine gerealiseerd wordt door en voor mensen uit de branche.

Vind jij, als pedagogisch professional, het leuk om over je werk te vertellen en te schrijven? Dan horen we graag van je! Wie weet staat jouw artikel wel in de volgende editie.