KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Het Muziekkwartier

Elke dag muziekplezier met brede ontwikkelkansen: iedereen kan het leren!

Elke pedagogisch professional kan ook méér doen met muziek!
Met de creatieve en interactieve werkwijze van Het Muziekkwartier breng je baby’s, dreumesen en peuters elke dag in aanraking met muziek. Deze kindvolgende aanpak zorgt voor een zeer hoge betrokkenheid van de kinderen en werkplezier bij de pedagogisch professional. Na de basiscursus kun je elke dag creatief en interactief aan de slag met het speciaal ontwikkelde inspiratiemateriaal. Er is veel aandacht voor implementatie zodat de kennis blijvend kan worden toegepast.

Daarnaast biedt het Muziekkwartier inspirerende workshops aan waarbij theorie en praktijk hand-in-hand gaan. Je kunt er meteen de volgende dag mee aan de slag.
Elke pedagogisch medewerker kan dit leren, muziek is voor iedereen. Het verbindt niet alleen de kinderen onderling, maar ook de band tussen kind en pedagogisch professional.
Muziek versterkt daarnaast de taal- en spraakontwikkeling en stimuleert de creativiteit in beweging, spel en interactie.
Muziek maakt gelukkig…en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!

Ga naar website exposant

Andere exposanten

Sportdocent

Bewegen, sporten en (buiten)spelen tijdens de kinderopvang. Sportdocent biedt: Sportiboxen(materiaalkisten), compleet verzorgde events, sportieve begeleiders en ervaren leidinggevende sportprofessionals

Meer informatie

Uniek Speelprojecten

Verrassende buitenruimtes waar kinderen ontwikkelen en het natuurlijk spelen beleven

Meer informatie

Wesco

Leverancier van onmisbare producten voor alle kinderen!

Meer informatie

Jaamo

De alles in één kinderopvang software

Meer informatie