KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

Heutink

Totaalleverancier voor de kinderopvang en het onderwijs

Adviseren, informeren en inspireren
Heutink wil iedereen die te maken heeft met kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs, en zorg & welzijn en ontwikkeling van kinderen van 0-18 jaar adviseren, informeren en inspireren. Hiermee wil Heutink helpen het beste uit ieder kind te halen op het gebied van educatie en ontwikkeling. Heutink heeft daarom alles in huis om iedereen die zich bezighoudt met onderwijs, opvang en de ontwikkeling van kinderen en jongvolwassenen te ontzorgen op het gebied van inrichting, leermiddelen én ICT.

Innovatieve producten van gerenommeerde merken
Heutink biedt hoogstaande educatieve materialen wereldwijd. Samen met onze teams van specialisten ontwerpen en ontwikkelen we innovatieve producten voor leren, spelen, organiseren en inrichten. Naast onze eigen line-up aan kwalitatieve producten bestaat ons assortiment uit duizenden andere gerenommeerde merken. Zo kunnen we precies dat leveren waar scholen en opvangorganisaties behoefte aan hebben, onafhankelijk en rekening houdend met persoonlijke wensen en voorkeuren.

Samen sterk vanuit De Heutink Groep
Ooit begonnen als eenmanszaak, inmiddels een internationaal gevestigde organisatie. En nog steeds een echt familiebedrijf. Vandaag de dag samen optrekkend vanuit één groep: De Heutink Groep. Met al deze specialisaties onder één dak dragen we ons steentje bij aan de ontwikkeling van kinderen wereldwijd. Samen sterk!

Ga naar website exposant

Andere exposanten

Interactive X-Wall

Bewegend leren leuker en makkelijker met X-Wall

Meer informatie

idverde

Samen met u geven we uw buitenruimte meerwaarde met groen!

Meer informatie

Mad Science

Inspireer, heb plezier en maak verschil

Meer informatie

Opvoeden is Teamsport

Samen staan we sterker en maken we het verschil!

Meer informatie