KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

JUTTER & Co.

“Ontzorgen met persoonlijke service & pedagogische kennis dat is onze missie”

Vanuit een passie voor speelmateriaal en een pedagogische visie op ontwikkelingsgericht- en spelend leren, ontzorgen wij graag iedereen die op professionele basis met jonge kinderen werkt. Vanuit onze jarenlange ervaring in de kinderopvang adviseren en ondersteunen wij bij het investeren in en aanschaffen van speelmateriaal. Laat je door ons informeren hoeveel werk wij jullie uit handen kunnen nemen. Wij maken graag inspiratieplannen voor speel- en ontwikkelingsmateriaal van babygroep tot BSO. In ons advies houden we rekening met de inrichting van jullie groep(en) en specifieke pedagogische wensen. Van kleinere aanvullingen tot volledig nieuwe speelinventaris voor renovatieprojecten of nieuwe locaties kun je bij ons terecht.

Op onze stand staan daarnaast twee unieke merken in de spotlight; de originele Emmi Pikler spelmaterialen en ons eigen merk Magna Creations.

Het zorgvuldig ontwikkelde assortiment van Emmi Pikler®, biedt kinderen binnen de kinderopvang een grote meerwaarde omdat het hun uitdaagt te kijken, voelen, kruipen, ontdekken en risico’s te nemen in hun eigen tempo. Als je kinderen een veilige, uitdagende en op de leeftijd afgestemde omgeving biedt kan een kind uit eigen initiatief actief gaan bewegen en spelen met speelgoed dat aan zijn onderzoeksdrang tegemoetkomt.

De magnetische muurplaat ‘Bow’ van Magna Creations is ontworpen met de gedachte dat elk kind een ‘tiny artist’ is. Deze magneetboog voor aan de wand biedt kinderen een uitbreiding in artistieke en magnetische spelmogelijkheden.

Wij zien je graag bij onze stand!

Ga naar website exposant

Andere exposanten

Millhouse Europe

Europese fabrikant van hoogwaardige meubeloplossingen voor de kinderopvang

Meer informatie

Edux

JOUW TALENT, ONZE KENNIS, HUN ONTWIKKELING

Meer informatie

LOOKK

Hulp bij de start en administratie van je eigen kinderdagverblijf

Meer informatie

Schok & Pomp

“Dé EHBO en BHV opleider met medische praktijkervaring”

Meer informatie