KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

MOOi! van John van Neer

Perspectief voor kinderen

MOOi! van John van Neer is een familie bedrijf met passie voor kinderopvang. Wij ontwerpen interieurs en maken meubelen met aandacht en respect. Met oog voor de toekomst.

In 1999 startte wij met het ontwerp van een enkel meubel voor het plaatselijke kinderdagverblijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé toonaangevende partij voor ontwerp en productie van inrichtingen voor de kinderopvang.

Vanuit passie, kennis en vakmanschap ontwerpen en produceren wij modern vormgegeven meubels op een veilige en duurzame manier. Samen met onze klanten zoeken wij naar de gewenste sfeer en uitstraling, rekening houdend met de pedagogische visie van de organisatie. Samen kiezen wij uit onze grote collectie meubelen, kleuren en materialen om tot een unieke inrichting te komen. We hebben expertise op gebied van wet- en regelgeving en geven een gedegen advies. Niet zelden komen onze klanten op bedrijfsbezoek om onze wisselende collectie in de showroom en de meubelproductie te bekijken.

Ons team bestaat uit 34 medewerkers. Van grafisch vormgevers, inrichtingsadviseurs, ontwerpers tot meubelmakers, stoffeerders, administratieve krachten, interieurverzorgers, chauffeurs en monteurs die op locatie uw meubel komen plaatsen. Ieder met zijn eigen deskundigheid. Samen vormen we een hecht team dat trots is op wat we maken. MOOi! van John van Neer is een erkend leerbedrijf.

ONS MOTTO
– Wij werken voor kinderen.
– Kinderen hebben de toekomst.
– Om deze reden werken wij duurzaam.
– Wij willen niet dat waar ook ter wereld, kinderen hinder ondervinden van onze bedrijfsactiviteiten.
– Niet nu en niet later.

Ga naar website exposant

Andere exposanten

Kinderopvangshop

De totaalinrichter voor kinderopvang en onderwijs

Meer informatie

Sentipure, in samenwerking met OnlyBaby

Meer informatie

Kameleon100

Laat je inspireren door de krachtige pedagogiek van Reggio Emilia

Meer informatie

Apetito B.V.

Een lekker evenwichtig menu, speciaal voor kinderen

Meer informatie