KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

Schok & Pomp

“Dé EHBO en BHV opleider met medische praktijkervaring”

Schok & Pomp is een artsencollectief met jonge, bevlogen artsen en co-assistenten die werkzaam zijn (geweest) op de Spoedeisende Hulp. Alle Nederlanders kennis van levensreddend handelen, dat is onze missie. En die missie begint bij jou. Maar Schok & Pomp gaat een stapje verder. We zijn druk bezig de politiek zo ver te krijgen om levensreddend handelen in het lespakket van het voortgezet onderwijs op te nemen. Maar vergeet niet, uiteindelijk ben jij het die een verschil kan maken.

Wij bieden reanimatie, EHBO en BHV cursussen, speciaal gericht op de kinderopvang en het onderwijs. Onze cursussen combineren e-learning en praktijktraining, waardoor je slechts 3 uur (EHBO) of 4 uur (EHBO+BHV) weg bent van je werk. Dit maakt onze trainingen efficiënt en eenvoudig in te passen in drukke schema’s. Bovendien zijn onze certificaten 2 jaar geldig, en onze deelnemers uit de kinderopvang geven ons gemiddeld een 9.

Met onze incompany trainingen komen wij graag naar jouw organisatie, vanaf 6 personen, door heel Nederland. Bezoek onze website of loop langs tijdens Kindvak voor meer informatie en ontdek hoe wij jouw team kunnen helpen om levensreddend te handelen.

Ga naar website exposant

Andere exposanten

Kinderopvangshop

De totaalinrichter voor kinderopvang en onderwijs

Meer informatie

Sentipure, in samenwerking met OnlyBaby

Meer informatie

Kameleon100

Laat je inspireren door de krachtige pedagogiek van Reggio Emilia

Meer informatie

Apetito B.V.

Een lekker evenwichtig menu, speciaal voor kinderen

Meer informatie