KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

Sportdocent

Bewegen, sporten en (buiten)spelen tijdens de kinderopvang. Sportdocent biedt: Sportiboxen(materiaalkisten), compleet verzorgde events, sportieve begeleiders en ervaren leidinggevende sportprofessionals

In onze gedigitaliseerde wereld kan het belang van buitenspelen voor kinderen niet genoeg benadrukt worden. Buiten alle motorische vaardigheden die kinderen door buitenspelen ontwikkelen, brengt het ze ook op cognitief en sociaal vlak vooruit. Sportdocent zet zich daarom in om kinderen weer enthousiast te maken voor buitenspelen en de kinderopvang is dé locatie om dat te bewerkstelligen. Het is dé plek waar sport en beweging gestimuleerd kan worden, omdat het ruimte biedt voor (vaste) beweegmomenten. Sportdocent ziet het liefst dat elke kinderopvanglocatie bruist en overstroomt van sportieve activiteiten en (buiten)spelende kinderen. Mede door een nijpend personeelstekort is dit bij veel organisaties niet de realiteit. Sportdocent is daarom graag dé beweegpartner van kinderopvanglocaties om handjes en activiteiten te bieden. We ontlasten het personeel van de opvanglocaties, we geven het BSO-aanbod én de (sport)beleving van kinderen een flinke boost!  

We leggen graag voor u de link tussen het bewegingsonderwijs en de kinderopvang door specifieke spellen en activiteiten uit de gymles terug te laten komen in het activiteitenaanbod op uw kinderopvangorganisatie zodat ook daar de beweeglijn wordt doorgetrokken. Organiseer en begeleid het buitenspelen en de sport- en spelactiviteiten goed zodat u uitdagendere opvang creëert waar kinderen graag blijven komen. 

Ga naar website exposant

Andere exposanten

Kinderopvangshop

De totaalinrichter voor kinderopvang en onderwijs

Meer informatie

Sentipure, in samenwerking met OnlyBaby

Meer informatie

Kameleon100

Laat je inspireren door de krachtige pedagogiek van Reggio Emilia

Meer informatie

Apetito B.V.

Een lekker evenwichtig menu, speciaal voor kinderen

Meer informatie