KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

TooTea

De gezonde drinkgewoonte warm en koud, Speciaal voor Gastouder & Kinderopvang

TooTea | Healthy blends for Happy kids

De hele dag water drinken is ook maar saai! We bieden het gezonde alternatief voor Limonade en gezoete kinderthee, zowel warm als koud te bereiden en drinken. Met TooTea maken we gezond drinken weer leuk en lekker.

De omschakeling naar gezond stuit vaak op weerstand en vraagt iets van ons als ouder en professional. Daarom heeft TooTea een concept ontwikkeld speciaal voor de kinderopvang, om de overstap makkelijker te maken. We laten kinderen op een speelse en educatieve wijze kennis maken met nieuwe smaken. Gezond op een leuke en enthousiaste manier introduceren, verhoogt de acceptatie.

TooTea is een mengsel van bloemen, kruiden en fruit. Alle ingrediënten zijn herkenbaar en te proeven. Geen zakjes met onherkenbare inhoud, maar terug naar de basis. Natuurlijke, biologische ingrediënten en smaken! Ik zie een aardbei, ruik een aardbei en proef een aardbei!

Onze 7 natuurlijke smaken zijn samengesteld voor en door kinderen. Met dit diverse aanbond willen we het smaakpalet van kinderen verbreden, zodat ze in de toekomst minder vaak zullen kiezen voor zoet.

Voor de bereiding van TooTea werk je met de TooTea infuser, hiermee zet je eenvoudig en snel 2 liter TooTea, ideaal als Gastouder of op je KDV & BSO groep!

Ga naar website exposant

Andere exposanten

Millhouse Europe

Europese fabrikant van hoogwaardige meubeloplossingen voor de kinderopvang

Meer informatie

Edux

JOUW TALENT, ONZE KENNIS, HUN ONTWIKKELING

Meer informatie

LOOKK

Hulp bij de start en administratie van je eigen kinderdagverblijf

Meer informatie

Schok & Pomp

“Dé EHBO en BHV opleider met medische praktijkervaring”

Meer informatie