KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

Registreer je hier

Schilte

De totaalinrichter voor kinderopvang en onderwijs.

Schilte is een Nederlandse meubelfabriek die sinds 1858 bestaat. Een oer-Hollands familiebedrijf. Met de 6e generatie aan het roer heeft Schilte een schat aan kennis en ervaring. Die expertise gebruiken wij dagelijks om inspirerende meubels te ontwerpen en te produceren voor scholen, kinderopvang en zorginstellingen. Naast het leveren van meubels, bieden wij ook diverse diensten aan.

Interieurvormgeving en 3D visualisaties

Om kinderen en de medewerk(st)ers een fijne en veilige in een pedagogisch verantwoorde omgeving te kunnen laten ontwikkelen en werken is een goede inrichting van belang. Schilte denkt met u mee! We bieden 3D visualisaties aan zodat u van tevoren een goed beeld kunt krijgen van het resultaat.

Ontwikkelingen bij Schilte
Naast het behoud van ons degelijke meubilair, verbeteren en vernieuwen we ons aanbod. De laatste jaren hebben we nieuwe eigentijdse modellen opgenomen in onze collectie.

Duurzaam & gecertificeerd
Alles wat wij als Schilte doen is gericht op een gezonde toekomst. Productieafval zetten wij om in energie en we hergebruiken verpakkingsmateriaal. Wij gebruiken voor onze producten uitsluitend hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. We zijn PEFC gecertificeerd. Zo werken we, samen met u, aan een goede toekomst voor onze kinderen.

Maatwerk
Schilte voorziet ook in maatwerk uit onze eigen fabriek. Onze adviseur brengt in een persoonlijk gesprek uw wensen in kaart. Vervolgens gaat onze designafdeling hiermee aan de slag en maakt een uniek product dat voldoet aan uw wensen en behoeften.

Service & onderhoud

Onze eigen ervaren servicemedewerkers verzorgen montage en onderhoud. Dat doen ze uitvoerig en deskundig.

Ga naar website exposant

Andere exposanten

VIAVIA Bike

Dé loopfiets uit Nederland, gemaakt voor generatie op generatie

Meer informatie

JeP kids

Inspired by magic and fun with love for kids

Meer informatie

Heutink

Totaalleverancier voor de kinderopvang en het onderwijs

Meer informatie

Spillz

Schoonmaakapparatuur voor snelle, gemakkelijke en effectieve reiniging

Meer informatie