Organisatie KindVak in nieuwe handen

De organisatie van de vakbeurs KindVak gaat per maart 2020 over in nieuwe handen. Huidige organisator Wim Koemans geeft het stokje door aan Gerbrig Reitsma.


KindVak is op een punt gekomen dat het een groter team nodig heeft om verder te groeien. En dat is precies wat Gerbrig biedt, aldus Wim. Zijn organisatiebureau, ConExpo, gaat in zijn geheel over naar de nieuwe organisator en verhuist naar Den Bosch.


Het nieuwe team heeft vertrouwen in de toekomst. “Wim laat een beurs achter die staat als een huis. KindVak heeft altijd goed in weten te spelen op de laatste ontwikkelingen in de branche en is daardoor een goedbezochte beurs gebleven. Dat is een mooi fundament waarop wij graag doorbouwen!”


Naast de organisatie van haar eigen titel KindVak gaat ConExpo ook dienstverlening op het gebied van beurs organisatie aanbieden. “Bijvoorbeeld aan brancheverenigingen, die zelf wel de inhoudelijke kennis hebben, maar niet de ervaring in het organiseren van een beurs. Dat gedeelte kunnen wij ze uit handen nemen, zowel op sales, marketing als operationeel gebied.” aldus Gerbrig.

Deel Organisatie KindVak in nieuwe handen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Over KindVak nieuws

KindVak werkt met een aantal vaste redacteuren, die ons redactieteam vormen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar gastredacteuren.

De verantwoording voor ingebrachte teksten liggen bij de auteurs van deze teksten.

Het redactieteam van KindVak

Lees het nieuws per categorie

Beurs nieuws

Branche nieuws

Meld je aan voor de KindVak nieuwsbrief

Waar ontvang jij je updates het liefst?

Een 25 jarig jubileum in een fantastische ambiance

Met iets meer dan 5000 bezoekers en een groei van 20% in beurs oppervlakte is de jubileum editie van KindVak 2020 zeker een succes