KindVak TV!

Dit artikel is afkomstig uit KVM2-2021

Het afgelopen jaar heeft ‘het online event’ een enorme vlucht genomen, uit pure noodzaak. En er zijn hele mooie dingen ontwikkeld, waaruit blijkt dat kennisoverdracht heel goed via internet kan. Dus je educatie op peil houden, dat gaat wel lukken. Maar hoe gezellig is die digitale koffie? En mis jij ook de toevallige ontmoeting tijdens de lunch, waardoor je nog extra geïnspireerd wordt?

Gelukkig zijn de vooruitzichten goed en komt de tijd dat we elkaar wel weer echt kunnen zien en spreken steeds meer binnen handbereik. Ik denk dat de eerste evenementen meer als reünie zullen voelen! Maar wat gaat er gebeuren met al die online ontwikkelingen?

KindVak gaat beide werelden combineren. Wij kijken enorm uit naar ons live event in januari 2022. Noteer de datum alvast: 13 – 14 – 15 januari.
In de toeloop naar het evenement introduceren wij KindVak TV: een online platform met branche brede discussies over actuele onderwerpen. Een soort ‘Op1’ voor de kinderprofessional.

Daarnaast bieden we op KindVak TV ook ruimte voor bedrijfsfilms van partners die oplossingen bieden voor de behandelde thema’s. Ook sessies die gegeven worden tijdens de beurs kun je op ons YouTube kanaal later terugkijken. Kortom, gelukkig in januari 2022 weer live, maar online kun je straks het hele jaar lang kijken, vergelijken en leren!
Heb jij een actuele vraag of probleemstelling voor KindVakTV?
Mail voor 11 mei naar: gerbrig@conexpo.nl en wie weet wordt
jouw vraag wel door onze professionals beantwoord!

Deel KindVak TV!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Over KindVak nieuws

KindVak werkt met een aantal vaste redacteuren, die ons redactieteam vormen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar gastredacteuren.

De verantwoording voor ingebrachte teksten liggen bij de auteurs van deze teksten.

Het redactieteam van KindVak

Lees het nieuws per categorie

Beurs nieuws

Branche nieuws

Meld je aan voor de KindVak nieuwsbrief

Waar ontvang jij je updates het liefst?

Sportieve partner van elke BSO!

Een bijdrage van een van onze standhouders, Sportdocent (Nationaal Bureau Sport Stimulering), vol tips over (buiten) bewegen. Zeker met dit weer de moeite waard

Op naar de live ontmoeting!

Vol enthousiasme zijn we begonnen met de voorbereidingen voor KindVak 2022 – een live ontmoetingsplek voor de hele branche in het ‘oude normaal’.

Van werkdruk naar werkgeluk

Het thema van KVM-1 2022! Een van onze vaste standhouders, Staffforkids, werkt dagelijks met dit dilemma. Vandaar deze bijdrage van Berry Vissers, directeur Staffforkids.