Later word ik chauffeur

Dit artikel is een uittreksel uit KVM-2 2022 van onze standhouder Jumbo. Let op! Er is een leuke winactie aan verbonden, lees verder en stuur je bijdrage in voor 25 mei!

‘Als ik later groot ben, dan wil ik chauffeur worden’, zegt Luuk met een grote glimlach. Hij houdt het bezorgwagentje stevig vast. Samen met Luuk reist Jumbo mee in de wereld van de kinderopvang en maken we van alle eet- en verzorgmomenten een feestje!

Dankzij de pedagogisch professionals ontwikkelen kinderen zich in een veilige en gezonde omgeving. Zo durft Luuk te dromen en wordt zijn wereld iedere dag groter. Hij leert lopen, praten en… proeven. Een heerlijke ontdekkingsreis, die al begint bij de allerkleinsten. ‘Hallo Jumbo’
Kinderen groeien als kool. Zo ook Luuk. Nog maar kortgeleden maakte hij kennis met onze verschillende soorten fruithapjes en nu staat hij iedere maandagochtend bij het raam te wachten op onze bezorger. ‘Hallo Jumbo!’, roept hij wanneer de bezorgwagen aan komt rijden. Alle boodschappen worden tot in de keuken geleverd, want door weer en wind naar de winkel is verleden tijd. Bij vertrek neemt de bezorger meteen de lege statiegeldflessen en kratten mee terug, dat scheelt ook weer tijd. Hij geeft Luuk een high-five en roept: ‘Tot volgende week!’

De Jumbo bezorgwagentjes voor jouw kinderopvang? Luuk deelt uit!
Het kleinste bezorgwagentje van Nederland komt binnenkort misschien wel naar jouw opvang! KindVak mag in samenwerking met Jumbo 10 kinderopvangcentra blij maken met 10 bezorgwagentjes. Laat ons weten waarom jij graag kans wil maken op de bezorgwagentjes op info@conexpo.nl voor 26 mei a.s. Onder de leukste inzendingen verloten wij de wagentjes.


Deel Later word ik chauffeur

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Over KindVak nieuws

KindVak werkt met een aantal vaste redacteuren, die ons redactieteam vormen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar gastredacteuren.

De verantwoording voor ingebrachte teksten liggen bij de auteurs van deze teksten.

Het redactieteam van KindVak

Lees het nieuws per categorie

Beurs nieuws

Branche nieuws

Meld je aan voor de KindVak nieuwsbrief

Waar ontvang jij je updates het liefst?

Van werkdruk naar werkgeluk

Het thema van KVM-1 2022! Een van onze vaste standhouders, Staffforkids, werkt dagelijks met dit dilemma. Vandaar deze bijdrage van Berry Vissers, directeur Staffforkids.

Snel naar beter passend onderwijs

Dit artikel is een uittreksel uit KVM-2 2022, lees het hele magazine hier! Onderwijsminister Dennis Wiersma komt na de zomer met een ‘routekaart’ naar

Onderwijsraad wijst op noodzaak digitalisering onderwijs

Zowel de PO-raad als de Onderwijsraad zijn pleitbezorgers voor betere toepassing van digitalisering in het onderwijs. Essentieel in deze snel veranderende digitale samenleving!