KINDVAK 2024

19, 20 & 21 SEPTEMBER 2024

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

De organisatie van de vakbeurs KindVak gaat per maart 2020 over in nieuwe handen. Huidige organisator Wim Koemans geeft het stokje door aan Gerbrig Reitsma.

KindVak is op een punt gekomen dat het een groter team nodig heeft om verder te groeien. En dat is precies wat Gerbrig biedt, aldus Wim. Zijn organisatiebureau, ConExpo, gaat in zijn geheel over naar de nieuwe organisator en verhuist naar Den Bosch.

Het nieuwe team heeft vertrouwen in de toekomst. “Wim laat een beurs achter die staat als een huis. KindVak heeft altijd goed in weten te spelen op de laatste ontwikkelingen in de branche en is daardoor een goedbezochte beurs gebleven. Dat is een mooi fundament waarop wij graag doorbouwen!”

Wim blijft als adviseur nog verbonden aan de komende editie van KindVak, zodat alle kennis volledig overgedragen kan worden. “Het nieuwe ConExpo heeft ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van vakbeurzen in huis, Wim de kennis van de branche. De combinatie zal de beurs voor de komende edities nog sterker maken.”