Planet Happy en De Esdoorn slaan de handen ineen voor een nog beter totaalconcept!

Op de groep of in de klas vind je speelgoed en meubilair altijd in harmonie met elkaar. Bij de beslissing samen een nieuwe showroom te openen was dit dan ook een belangrijk uitgangspunt: je wilt het materiaal zien zoals je het normaal ook gebruikt in de praktijk. In ons eerste gesprek over een gezamenlijke showroom was er gelijk een klik. We passen goed bij elkaar. We gaan door het vuur voor onze klanten, vinden kwaliteit belangrijk en hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Dankzij onze samenwerking weet je als pedagogisch professional of inkoper zeker dat die harmonie geborgd is. Een pop die past in het bijbehorende bedje bijvoorbeeld. Ook hebben we al voor jou nagedacht over de beste combinaties. Pakketten met meubilair en bijbehorend speelmateriaal zodat je zeker weet dat het goed zit.

Een van onze klanten aan het woord:

Als clustermanager bij SKIK Kinderopvang (Joure) en voormalig specialist Kwaliteit was ik erg benieuwd naar hoe Esdoorn en Planet Happy hun samenwerking in praktijk brengen. Op uitnodiging van beiden bezocht ik deze zomer de nieuwe showroom in Doorn. Tijdens de rondleiding en het gesprek met Warner en Vincent zag ik hoe de materialen van Planet Happy een plekje hebben gekregen in en bij het meubilair van Esdoorn.  In de met themahoeken ingerichte showroom zie je speelgoed waarin je de pedagogische visie van kinderopvang herkent. Met de nadruk op het gebruik van natuurlijke materialen. Dat spreekt mij aan!

Linda Schuhmacher

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over onze samenwerking? Check het filmpje voor een impressie. Natuurlijk vertellen we je er op de Kindvak graag meer over, je kunt ons vinden op stand 437 (Planet Happy) en stand 520 (de Esdoorn)

Deel Planet Happy en De Esdoorn slaan de handen ineen voor een nog beter totaalconcept!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Over KindVak nieuws

KindVak werkt met een aantal vaste redacteuren, die ons redactieteam vormen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar gastredacteuren.

De verantwoording voor ingebrachte teksten liggen bij de auteurs van deze teksten.

Het redactieteam van KindVak

Lees het nieuws per categorie

Beurs nieuws

Branche nieuws

Meld je aan voor de KindVak nieuwsbrief

Waar ontvang jij je updates het liefst?

Onderwijsraad wijst op noodzaak digitalisering onderwijs

Zowel de PO-raad als de Onderwijsraad zijn pleitbezorgers voor betere toepassing van digitalisering in het onderwijs. Essentieel in deze snel veranderende digitale samenleving!

Mede mogelijk gemaakt door crowdfunding

Ondernemer Marielle Hettinga had een plan: een groene kinderopvanglocatie. De bank zag er geen heil in. Toch is ze gestart, dankzij crowd funding.

Samenwerken tussen kinderopvang en onderwijs.

KindVak Magazine sprak met Angela Driessen, docent HBO PMK aan de Fontys, over het belang van goede samenwerking tussen onderwijs en kinderopvang om het