Vertrouwen in editie september

Team KindVak wil alle exposanten en bezoekers bedanken voor hun vertrouwen in de verplaatsing naar september! Alle reacties die wij de afgelopen weken hebben ontvangen, hebben ons enorm gesterkt in onze beslissing.

We gaan vanaf januari met frisse moed en goed gevulde plattegrond verder bouwen aan een mooie editie in september, met steun van alle reeds ingeschreven exposanten. Er is nog ruimte voor nieuwe aanmeldingen, dus wil jij er ook bij zijn? Neem dan contact op via gerbrig@conexpo.nl

Nog slechts 1 stand beschikbaar op het Netwerkplein

De registratie voor bezoekers is al aangepast naar de nieuwe datum en blijft open. Het workshopprogramma gaan we op een paar punten aanpassen naar de actualiteit en zal half mei gepubliceerd worden. Bezoekers die zich voor die tijd inschrijven, krijgen automatisch als eerste de keuze uit alle workshops. Grijp die kans!

Deel Vertrouwen in editie september

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Over KindVak nieuws

KindVak werkt met een aantal vaste redacteuren, die ons redactieteam vormen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar gastredacteuren.

De verantwoording voor ingebrachte teksten liggen bij de auteurs van deze teksten.

Het redactieteam van KindVak

Lees het nieuws per categorie

Beurs nieuws

Branche nieuws

Meld je aan voor de KindVak nieuwsbrief

Waar ontvang jij je updates het liefst?

Felle discussies over ventilatie schoolgebouwen

Het duurzaam, groen en gezond maken van schoolgebouwen is al een paar jaar hot topic. De Coronacrisis heeft hier een forse schep bovenop gedaan.

Onderwijsraad wijst op noodzaak digitalisering onderwijs

Zowel de PO-raad als de Onderwijsraad zijn pleitbezorgers voor betere toepassing van digitalisering in het onderwijs. Essentieel in deze snel veranderende digitale samenleving!

Op naar de live ontmoeting!

Vol enthousiasme zijn we begonnen met de voorbereidingen voor KindVak 2022 – een live ontmoetingsplek voor de hele branche in het ‘oude normaal’.